Blogit
Coffee Table Diary

Uusi vuosi, uusi alku | Meilläkotona.fi

meilläkotona.fi coffee table diary sisustusblogi paddywax tuoksukynttilä louis vuitton neverfull dammer azur

Ajatukseni ovat pyörineet jo tovin vuodessa 2016 ja nyt voin vihdoin paljastaa teillekin ihanat lukijat mistä on kyse! Välillä elämä yllättää ja eteen tulee mahdollisuuksia, joista ei voi kieltäytyä. Kun sain kutsun liittyä A-lehtien vuoden alussa avattavan uuden Meilläkotona.fi -sivuston bloggaajaksi, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä vastausta. Aivan mielettömän innoissani sekä kutkuttavan jännityksen saattelemana avaan puhtaan sivun 1-vuotiaan blogini taipaleella ja muutan uuteen osoitteeseen.

meilläkotona.fi coffee table diary paddywax tuoksukynttilä

Näen tämän mahtavana mahdollisuutena kehittää blogiani entistä kiinnostavammaksi, kun voin keskittyä enemmän sisällöntuotantoon saadessani osaajia taustalle muihin osa-alueisiin A-lehdiltä. Iloitsen myös siitä, että saan pian joukon kollegoja ympärilleni, sillä itsenäisenä bloggaajana on suht yksinäistä toisinaan. Luvassa on ennen näkemätön kattaus laadukasta sisältöä asumiseen liittyen yhden sivuston alla, joka parantaa ja monipuolistaa maamme sisustusblogien tarjontaa entisestään aivan uudella tavalla!

Muuton parhaita puolia on se, että samalla pitkäaikainen haaveeni päästä tekemään sisustuslehteä toteutuu. Jatkossa tarkoitus on siis näkyä ja kirjoittaa hieman myös Avotakan sivuilla, mikä laajentaa työnkuvaani todella mieluisaan suuntaan. Sisustuslehtien intohimoisena lukijana olen Coffee Table Diaryn askeleesta printtimedian suuntaan tosi innoissani! Avotakka on ollut jo jonkun aikaa suosikkini kotimaisten sisustuslehtien joukossa, joten tuntuu mahtavalta päästä tekemään blogia juuri kyseisen lehden tiimiin. Kun yksi ovi avautuu, toinen sulkeutuu ja samalla on tullut aika kiittää lämpimästi Indiedaysiä ikimuistoisesta matkasta Inspiration-jäsenenä.

Tärkeintä itselleni on tietysti saada pitää teidät rakkaat lukijat mukana matkassa, joten kerron lisää käytännön jutuista lähempänä heti kun muuttopäivä on selvillä. Vielä ei kuitenkaan ole aika pakata muuttolaatikoita, vaan vuoden 2016 ensihetketkin vietän vielä nykyisessä osoitteessa.

Juhlistaakseni uusia tuulia taidan vihdoin sytyttää tuon ihanan vuodenaikaan sopivan yhdysvaltalaisen Paddywaxin Dark & Stormy -tuoksukynttilän. Vaikka kynttilät on tehty poltettaviksi ja samppanja juotavaksi, olen vahingossa pantannut lahjaksi saamaani kynttilää jo vuodenpäivät – varmaankin jotain erityistä hetkeä varten, mikä tämä ehdottomasti on. Kynttilöitä myy ihastuttava Proloque Helsingissä. Hauska konsepti ja ihana lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Kynttilän kyljessä on nimittäin drinkkiohje saman nimiseen juomaan, minkä tuoksua kynttilässä on. Vielä en ole drinkkiä maistanut, mutta ehkä teen sen tänä viikonloppuna!


Dark & Stormy -drinkkiin tulee 2 siivua limeä, 2 osaa tummaa rommia, 4 osaa inkivääriolutta. Täytä lasi jääpaloilla ja purista limen siivu päälle. Lisää rommi sekä inkivääriolut ja sekoita. Koristele limen siivulla. 

Loppuun vielä ote viime viikolla julkaistusta Meilläkotona.fi -sivuston tiedotteesta. Kuulostaa varsin hyvältä, eikös? Samaan syssyyn toivotan vielä oikein ihanaa viikonlopun alkua teille!

meilläkotona.fi coffee table diary sisustusblogi

”Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi Suomen suurinta ja merkittävintä A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistävät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä. Vastaavaa palvelua Suomen markkinoilla ei ole.

Meilläkotona.fi tuo yhteen sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen vetovoimaisimmat sisällöt ja ratkaisut. Sivustolle tulee myös runsas ja monipuolinen Koti-TV, joka tarjoaa kuluttajille viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä.


Palvelun sisällöstä vastaavat aihealueisiin syvällisesti perehtyneet ammattitoimittajat sekä 16 asumisesta, sisustuksesta ja puutarhasta bloggaavaa mielipidevaikuttajaa. Tunnettuja bloggaaja-kasvoja ovat muun muassa Valkoinen harmaja, joka on yksi Suomen suosituimpia sisustusblogeja, lifestyle-blogia pitävä, TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustamisesta ja remontoinnista kirjoittava sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme sekä hyvän elämän asioista ja asumisen ilmiöistä kirjoittava kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin. Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen rentohenkisessä blogissa seurataan ensikertalaisen rakennuttajanasuntomessuprojektia Härmän sydämessä.”


Kuva: A-lehdet

I’m happy to tell you some great news! The blog will move to meilläkotona.fi portal opening in the beginning of 2016. Very very exciting new year coming up – stay tuned!


Follow! Seuraathan! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentit (25)

 1. Heli – Valkoista Harmoniaa

  Wautsi mikä uutinen, olen onnellinen puolestasi!! Harmittaa tietenkin sen puolesta, että et tulisi jatkossa olemaan ID:n kemuissa, mutta eiköhän me jossain vielä törmätä! <3

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon Heli! No älä muuta sano! Josko jostain onnistuisin kutsun saamaan 😉 ja jos ei siellä niin toivottavasti muissa blogijutuissa nähtäisiin! 🙂

 2. coffeetablediary

  Kiitokset Terhi! Vitsit miten ihana saada lukea tällaisia iloisia kommentteja! <3

 3. JohannaL / Koti Aurorassa

  Ihan mahtava uutinen. Tosi paljon onnea ja mukavaa joulun odotusta <3

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon Johanna! Oikein ihanaa joulunaikaa teillekin! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *