Blogit
Coffee Table Diary

Uusi vuosi | In Samuji Resort 2016

Vuoden ensihetkistä saakka on ollut kutkuttava tunne, että 2016 tulee olemaan erityisen merkityksellinen ja mieluisa vuosi. Hyvää energiaa on ilmassa ja asiat rullaavat. Monesta olen myös viime vuoden suhteen kiitollinen. Rakastan uutta alkua, mitä vuodenvaihde itselleni merkitsee. Siitä intoutuneena olen ahkerasti miettinyt suuntaviivoja tulevalle kahdelletoista kuukaudelle. Uusi vuosi tarkoittaa aina myös muutoksen tuulia. Perheessämme alkaa pian uudenlainen arki lapsen mennessä päivähoitoon. Niin ikään taaperoikään ennättänyt blogini lentää kohta kotipesästään uudelle meilläkotona.fi -sivustolle. Jänniä juttuja edessä.

Vuoteni vaihtui ystäväporukalla iloisissa juhlatunnelmissa. Seurasta nauttien, illallistaen, tanssahdellen ja ilotulituksia katsellen. Päälläni oli Samujin Resort 2016 malliston (ihastuttava!) kukallinen Mabel-hamoseni, joka on niin näköiseni ja super monikäyttöinen vaatekappale. Uskon meillä, hameella ja minulla, olevan tapahtumarikas ihana vuosi yhdessä edessämme. En malttaisi odottaa!

Toivottavasti vuosi vaihtui teilläkin mukavissa merkeissä. Oikein onnellista uutta vuotta! Tehdään siitä erinomainen!

Happy New Year 2016 friends! I celebrated it with friends in my new Mabel-skirt from Samuji’s Resport 2016 collection, which I love. So many great things on going and lot of good energy vibrating all around. Can’t wait to experience what this year brings. 

Kommentit (2)

  1. JohannaL / Koti Aurorassa

    Ihanaa uutta vuotta!

    • coffeetablediary

      Kiitos Johanna & ihanaa uutta vuotta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *