Blogit
Coffee Table Diary

Ulkovalaisimia

Valaistusasiat tulevat ajankohtaisiksi aina syksyisin kun päivä lyhenee. Sisätilojen lisäksi ulkovalaistukselle alkaa olla todellinen tarve. Valaistu piha luo turvaa, toivottaa tervetulleeksi kotiin ja ilahduttaa myös sisältä katsottuna. Piharemppamme yhteydessä tehtyjen muutosten takia ulkotilojen valaistusta täytyisi täydentää, niinpä innostuin käymään läpi kauniita vaihtoehtoja. Hämmästyin siitä, kuinka laaja valikoima hyvännäköisiä vaihtoehtoja on nykyisin tarjolla!

Koska talomme on 50-luvulta, miljöön puolesta perinteisemmät käpyvalaisimet taitavat olla se paras vaihtoehto pihan kulkuväyliä valaisemaan. Väriksi valikoitunee musta, vaikka kuparikin sopisi kauniisti. Jos asuisimme uudemmassa talossa, valitsisin varmasti jotain modernimpaa – kauniita vaihtoehtoja kun löytyy vaikka millä mitalla!

idkuva konstsmide monza seinävalaisin messinki

Nykyisin on saatavilla myös todella tyylikkäitä sisävalaisimia muistuttavia jalka- ja pöytävalaisimia, joilla saa viimeistelyä terassien ja patioiden sisustusta. Sellaisen voisin meillekin kelpuuttaa, kun pääsemme ensi kesänä terasseja laittamaan. Lisäksi trendikkäitä kuparisia ja messinkisiä vaihtoehtoja on tarjolla, kuten yllä oleva korumaisen kaunis yksilö. Upean valotaulun saa vähän kuin kaupanpäällisenä ulkoseinää somistamaan!

Ohessa 10 suosikkivalaisintani ulkotiloihin taloon.com nettirautakaupan laajasta valikoimasta. Ilokseni saan vinkata teille myös alekoodista kyseiseen nettikauppaan. Alekoodin löydette tästä linkista.

Mikä näistä vaihtoehdoista on sinun suosikkisi?

1. LED-seinävalaisin Canto, Nordlux
2. Pylväsvalaisin Käpy, Alppilux
3. LED-seinävalaisin Cremona, Konstsmide
4. Numerovalaisin Modena, Konstsmide
5. Seinävalaisin Lumo, Ketonen
6. Seinävalaisin Modena Round, Konstsmide
7. Pöytävalaisin Denise, Malmbergs
8. Lattiavalaisin Lucca, Konstsmide
9. Pollarivalaisin Ludviga, Airam
10. LED-seinävalaisin Monza, Konstsmide

Yhteistyössä Cuponation

Kuvat: taloon.com ja valmistajat

Outdoor lighting becomes more and more important these days when the days get shorter. Here are ten favorites of mine from taloon.com web store’s wide assortment. Which one is your favorite?

Kommentit (6)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Meillä on nuo Ketosen Lumo valaisimet valkoisena. Tykkään niistä edelleen tosi paljon, mutta pylväsvalaisimet eivät ole kaikkein käytännöllisimmät, sillä ne valaisee todella vähän. Seinävalaisimet taas valaisee oikein hyvin.

  • coffeetablediary

   Ihanat valaisimet teillä! Lumossa on kyllä tosi kaunis muotoilu! <3 Totta, pylväsvalaisimet yksinään eivät millään riittäisi. Tuovat ennemminkin mukavaa täydentävää tunnelmavaloa pihan joihinkin osiin, joihin tehokkaammat valaisimet eivät yllä.

 2. Idis & Interiööri

  Oi, juuri noita Lumoja olen ihastellut ja miettinyt parin ulkovalaisimen vaihtoa niihin. Nykyiset seinävalot ovat liian näkymättömät, noista saisi vähän kontrastia seinään 🙂 Modena Round ja Ludviga ovat myös kauniita !

  • coffeetablediary

   Varmasti parinkin valaisimen vaihto voisi piristää pihan ilmettä suht pienellä panostuksella! Kiva kuulla suosikkisi näistä poiminnoista! 🙂

 3. Retromoderni

  Upee toi Monza.

  • coffeetablediary

   Se on! 🙂 Ei olisi hullumpi sisälläkään, vaikka vaatii kyllä aika lailla tyhjän seinän.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *