Blogit
Coffee Table Diary

Tyttövauvan kesätyyli

Alkuun sanottakoon seuraava. Ei huolta, tästä ei ole tulossa tyyli- tai vauvablogia! Sillä oikeudella, että olen rajannut blogin aiheet kauniisiin asioihin, lipsun hetkeksi näihin aiheisiin. Halusin kuvata teille kivoja kesävaatelöytöjä, jotka tein tyttövauvalleni. Ihanaa, kun nykyisin pikkuisillekin löytyy tosi kauniita vaatteita helposti peruskauppojen valikoimista.

Olen vaihtelevalla kiinnostuksella ja menestyksellä panostanut vauvanvaatteisiin, vaikka intohimoihini lastenvaatekaupoissa pyöriminen ei lukeudu. Toisinaan meillä mennään useampikin päivä kotona ollessa äitiyspakkauksen perusvaatteilla tai kavereilta kierrätettyjä käyttäen. Sitten toisinaan on kiva laittaa jotain nätimpää ja vähemmän käytännöllistä päälle. Kaupungilla käydessä tai kyläillessä etenkin, aivan kuten omankin pukeutumisen kanssa. Suurin osa vauvanvaatteistamme on ketjujen edullisia perusvaatteita, kuten nämäkin, mahdollisuuksien mukaan luomumateriaaleja suosien. Toisaalta, laatuun haluaa varmasti enemmän panostaa kun kulutus lisääntyy lapsen kasvaessa.

Näissä vaatteissa on sitä tyyliä ja meininkiä, mitä itsekin suosin kesäisin päälläni. Säiden suosiessa olen todellinen shortsien suurkuluttaja ja farkku kuuluu muutenkin lempimateriaaleihini pukeutumisessa. Niinpä oli kiva löytää myös pikkuneidille nätit farkkushortsit (H&M). Raikkaat valkoiset puuvillapuserot ja -mekot kuuluvat aivan ehdottomasti kesän vakiovarusteisiini, nyt myös tyttäreni. Tätä osastoa edustaa lyhythihainen (H&M) ja mekko (Benetton). Puuterinen vaaleanpunainen on suosikivärejäni, mitä löytyy kauniilla hihoilla varustetusta bodysta (Kappahl). Beige neuletakki puolestaan on ystävien lapselta kierrätetty kaunis yksilö (Zara Kids). Eläinkuosien ystävä olen pukeutumisessa pienissä määrissä käytettynä. Tämä printtimekko (Kappahl) onkin kivan rento kesäinen vaatekappale. Kissaeläinhenkiset aurinkolasit (Lindex) kruunaavat minin kesän tyylin.

A couple of pretty clothes for the summer I got for my baby girl. The style is similar to what I like to wear  myself. Jeans shorts and white shirt are from H&M. White dress with lace details is from Benetton. Powder pink body and animal print dress are from Kappahl. Sunglasses are from Lindex. Cardigan is from Zara Kids. Pretty cute pieces, don’t you think?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *