Blogit
Coffee Table Diary

Työpisteen sisustus | My Desk

työpisteen sisstus, desk decor, Ikea sinnerlig pöytävalaisin, Ilse crawford, Farrow & ball

Työpiste oli yksi keskeneräisistä asioista kotonamme, jonka halusin saada valmiiksi ennen kodin kuvauksia sisustuslehteen. Työpisteen tein olohuoneen yhteydessä olevan kirjaston nurkkaan. Tämä on paikka, jonka halusin sisustaa itseäni inspiroivaksi. Työpisteestäni tulikin oikeastaan bloggausnurkka, missä voin rauhassa näpyttää läppäriäni keittiönpöydän sijaan.

Varsinainen työhuone meillä sijaitsee toisessa päässä taloa ja sen sisustus on vielä melko vaiheessa. Työhuone puolestaan on enemmän miehen valtakuntaa pöytäkoneineen päivineen.

työpisteen sisstus, desk decor, marmori, hay box box

Työtaso on syvyyssuunnassa tosi kapea. Sen leveyttä rajaa kulmassa oleva seinäpalkki. Halusin seinään kiinnitettävän mallin, joten teetin sellaisen puusepällä. Kiinnitys ei kuitenkaan onnistunut toivotusti, koska asennusvaiheessa huomasimme vanhan talon seinän olevan kovera. Seinäkiinnitys leijuvasti olisi vaatinut suoran seinän.

Koska kuvauspäivä häämötti, niin asia piti ratkaista nopeasti. Niinpä kurvasin Ikeaan ja ostin valkoiset simppelit pöydänjalat, jotka mies ruuvasi pöytälevyyn. Niinpä lopputulos oli hieman suunnitelmista poikkeava. Onneksi ratkaisu on myös visuaalisesti ihan kelpo, vaikka hätäratkaisu olikin.

työpisteen sisstus, desk decor, Ikea sinnerlig pöytävalaisin, Ilse crawford, Farrow & ball

Ensimmäisessä kuvassa näkyvä tuoli puolestaan on harmaalla sametilla verhoiltu ja mustaksi käsitelty vanha perintötuoli. Tuolin tyyli on vähän eri kuin mistä nykyisin eniten tykkään. Se kuitenkin sopii nätisti tilaan ja musta väri tuo kivaa ryhtiä vaaleaan yleisilmeeseen. Ja niinhän se on, että koti heijastaa usein mieltymyksimmeä elämän varrelta maun toisinaan muuttuessa. Se puolestaan tuo kokonaisilmeeseen persoonallista kerroksellisuutta. Tai niin minä ainakin tykkään ajatella.

Farrow & Ball maalit

Seinälle kiinnitin toistaiseksi Farrow & Ball’in koemaalipurkeilla maalamiani levyjä. Näitä värejä meiltä löytyy kotoa, vaikka kirjaston seinät ovatkin vielä ihan valkoiset (Tikkurila Paperi). Remontin yhteydessähän kaikki meidän seinät maalattiin aluksi tuolla valkoisella. Sen jälkeen olen niitä pikku hiljaa maalannut taloon paremmin sopivilla puuterisilla sävyillä kuten blogini lukijat tietävät. Paria huonetta lukuunottamatta, jotka varmasti myös tulevat saamaan uutta väriä pintaan jossain vaiheessa.

työpisteen sisstus, desk decor

Työpöydällä on Ikean Sinnerlig-malliston pöytävälaisin. Valaisimen korkkipohja on vaan niin kaunis. Pöydällä myös muita just nyt inspiroivia juttuja, jotka vaihtelevat fiiliksen mukaan. Kuten marmorimuna, Missonin Rooman liikkeestä napatun katalogin marmoriprintti, sekä Hayn kauniin sävyinen säilytyslaatikko. Tuoksukynttilöitä löytyy joka puolelta taloamme, niin myös työpisteeltäni.

A sneak peek to my desk. This is where I update my blog and keep a changing collection of things that inspire me. I keep adoring the Sinnerlig lamp from Ikea with cork detail at the bottom. 


On the wall I have Farrow & Ball’s sample paint boards. These colors we have all a around the house. Exceptionally, the library walls are still waiting to be re-painted with some softer powdery colors – just like the rest of the walls in our house.

Kommentit (4)

 1. Jaana – At home

  Aivan ihana idea laittaa nuo levyt seinälle. Sävyt ovat juuri täydelliset!

  • coffeetablediary

   Kiitos Jaana! Edullista sisustusta seinälle ja miellyttää munkin silmää just nää värit 🙂

 2. JohannaL / Koti Aurorassa

  Ihanan näköinen työpiste ja nuo levyt on tosi kauniit <3

  • coffeetablediary

   Mukava kuulla, kiitos Johanna! Lopulta aika pienellä sisustamisella siitä tuli tosi mieluinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *