Blogit
Coffee Table Diary

Tunnelmointia kotona

Tunnelmallista iltaa! Viikonloppu vierähti itsellä lähinnä kotona monenlaisen puuhastelun kera. Kynttilöitä on ollut palamassa siellä täällä, himmennettyjä tunnelmavaloja, vihreitä oksia maljakossa, lasissa täyteläistä punaviiniä, jalassa villasukat, päällä kasmirneule ja lampaantaljat on kaivettu esille ruokapöydän tuoleja pehmentämään. Juuri tällaista marraskuinen tunnelmointi on mielestäni parhaimmillaan. Kun pimeyttä ja harmautta ei voi poistaa, täytyy siitä ottaa kaikki mahdollinnen ilo irti. Ihana muuten oli saada ripaus lunta maahan, heti tuli ulos hieman valoisampaa. Onhan tässä vuoden ajassa jotain erityisen kotoisaa tunnelmallisuutta, millaista muissa vuodenajoissa ei ole. Annetaan sisäisen valon lämmittää yhdessä kynttilöiden ja takkatulen kanssa!

P.s. Kosmetiikkajoulukalenterin voitti random.org sivuston generaattorin arpomana JohannaL Koti Aurorassa -blogista. Onnea paljon! Kiitos kaikille osallistuneille, sekä ihanaa joulunodotusta!

Enjoying the coziness of the dark November…

Kommentit (4)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Olipa ihana voittaa <3 Kauniita kuvia ja mikä ihana koiruus siellä onkaan 🙂

  • coffeetablediary

   Jee, onnea vielä!!! 🙂 Postitan huomenna, mutta lakko voi viivästyttää saapumista, mutta eiköhän se toivonmukaan joulukuuksi ehdi. 😉 Kiitti, koiruus on niin tärkeä osa kotia! <3

 2. Minna / Kotona ja kaukomailla

  Löysin vasta blogisi ja jäin lukijaksi, ihastuin sen verran kauniiseen kotiisi. 🙂 Ihania tunnelmakuvia tässä!

  • coffeetablediary

   Moikka Minna! Kiitos! Ihana kuulla, oikein paljon tervetuloa lukemaan ja viihtymään! 🙂 Täytyykin tulla vastavierailulle, kun en ole minäkään aiemmin blogiasi löytänyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *