Blogit
Coffee Table Diary

Touch of Gold

Brass details kitchen Hay coffee measure H&M Home pot coaster Coffee Table Diary blog

Kultakuume ei ota laantuakseen! Messinkiset ja kultaiset yksityiskohdat jaksaa viehättää sisustusasioissa aina vaan. Viimeisimmät ripaukset kultaa hankin keittiöön pienesineiden muodossa. NK:lta löysin Hayn kahvimitan, joka on myös klipsu, jolla kahvipussi pysyy kiinni. Toinen kultainen juttu on H&M Homen pannunalunen, johon ihastuin todella paljon. Tosi jämäkkä yksilö ja kaunis muotoilu. Hayn vaaleansinien keittiöpyyhe raikastaa ja tasapainottaa täyteläistä kultaa. Kuten myös marmorilaatta, joka toimittaa milloin mitäkin, kuten tarjottimen, lautasen ja alustan virkaa.

Sain vähän aikaa sitten idean, että marmori olisi upea materiaali ruokapöydän kanneksi. Sitten kun suurin sottausvaihe on pikkuisen kanssa ohi, asiaa voisi harkita. Koska lattiamme on luonnonväristä tammea ja keittiökalusteet valkoiset, kokopuinen pöytä voisi olla vähän tunkkainen, kun taas marmori olisi täydellinen.

Still in love with brass and gold details! The newest additions to our home and kitchen include coffee measure from Hay and a pot coaster from H&M Home. To balance the look, I added fresh light blue towel from Hay as well as marble tile, which is used sometimes as a tray or plate.


Seuraa / Follow us! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *