Coffee Table Diary
Coffee Table Diary

Terassin lepotuolit

Fiam Fiesta Soft beige terassi Coffee Table diary

Terassi alkoi tuntua terassilta vasta, kun sen sisustus täydentyi kauan odotetuilla lepotuoleilla. Tuolit ovat jo klassikoiksi muodostuneet italialaisen Fiamin kevyet kokoontaitettavat kansituolit mallia Fiesta Soft. Tuolia saa eri väreissä, joista valitsimme beigen. Väri on mielestäni ennemminkin kitin tai hiekan sävyinen, eikä lainkaan beigemäisen kellertävä. Sävy sopii hyvin siperian lehtikuusen pariksi ja terassin sisustuksen väripalettiin. Tuolit painavat vain 3,5 kiloa kappale, eli ei juuri mitään. Niinpä niitä on näppärä siirrellä pitkin terassia aurinkoon, varjoon tai katoksen alle jos niin haluaa.

Fiam Fiesta Soft beige terassi Coffee Table diary

Täytyy todeta, että en ole tainnut istua toisessa yhtä mukavassa kansituolissa kuin Fiam Fiesta Soft. Istuimen saa säädettyä eri asentoihin ja irroitettavan pehmusteen ansiosta tuoli on todella pehmeä. Myöskin hinta on mielestäni vähintäänkin kohtuullinen, alle kaksi sataa per tuoli, mikä on aika vähän design-tuolista. Näihin aikoihin voi tehdä myös hyviä löytöjä, kuten itse tein löytäessäni tuolit mukavalla -30% alennuksella.

Oiva tuoli designin ja toiminnallisuuksien puolesta terassilla hengailuun vaikka lehden tai kirjan kera. Voin todella lämpimästi suositella, jos lepotuolien hankinta on mielessä!

Our Fiam Fiesta Soft -chairs in beige was the perfect choice for the deck chairs to our patio. Light weight and super soft in addition to modern classic design and affordable price, everything I could hope for!

Kommentit (10)

  1. Terassin syksy – Meillä Kotona -blogit

    […] kävi kuumana, sillä seuraavaksi oli vuorossa terassin kalustus, sekä maalaushommia. Mikrosementoitu pöytä on ollut todella mieluisa valinta ja sille onkin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *