Blogit
Coffee Table Diary

Terassin syksy

Terassi coffee table diary

Onpas ollut ihanan aurinkoinen syyskuu! Viime viikonloppuna tuli nautittua auringosta terassilla säiden suosiessa. Suorassa auringonpaisteessa tuli melkein kuuma! Samalla tuli fiilisteltyä ja mietittyä sitä, kuinka mukavasti saimme edistettyä asioita pihalla kesän aikana. Alkukesästä rakennutimme vihdoin kauan kaivatun terassin ja voi sitä riemua kun elintila laajeni monilla kymmenillä lisäneliöillä.

Terassi coffee table diaryTerassi coffee table diary

Sisustussuunnittelu kävi kuumana, sillä seuraavaksi oli vuorossa terassin kalustus, sekä maalaushommia. Mikrosementoitu pöytä on ollut todella mieluisa valinta ja sille onkin katettu useat kesäiset ateriat. Viimeisimpänä hankitusta riippumatosta on ollut paljon iloa kesän kääntyessä syksyyn. Tekemistä toki vielä riittää yllin kyllin kalustuksen ja ympäristön suhteen, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.

Terassi coffee table diary

Siperian lehtikuusesta tehty terassi on harmaantunut suurimmalta osin kauniisti ollessa sään armoilla. Talon katoksen alla olevat lankut ovat vielä aika lämpimän sävyiset, niin kuin osasin odottaa. Lampaantalja lepotuolissa, calluna ja lähitorin ’Ota mukaan’-kojusta kiikutetut kasvit, kuten viinipunainen bataatti sopii hyvin syksyn tunnelmaan. Onpa vanha penkkikin päässyt uudessa sävyssä vihdoin pihalle, siitä kuvia erikseen aivan lähiaikoina.

Mukavaa loppuviikkoa!

We enjoyed the lovely weather in our patio last weekend..

Kommentit (2)

 1. Leila Vähänen

  Hei,

  Olisin kysynyt ihanasta mikrosementtipöydästäsi. Onko pöytä edelleen pysynyt hyvänä? Tarvitseeko noinkin pitkä pöytälevy alle minkäänlaista tukipuuta? Entä oletko kiinnittänyt pöydän pukkijalkoihin?

  Aurinkoista kesää!
  Leila

  • coffeetablediary

   Hei Leila, laitoin sinulle yv:n! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *