Blogit
Coffee Table Diary

Kukkataulu kylpyhuoneeseen

ellie cashman byredo candle bathroom decor

Muistatteko kun ihastelin Ellie Cashmanin upeita kukkatapetteja aiemmin? Fiilistelin ajatuksella, miten hieno tapetti olisi muuten pelkistetyssä pukeutumishuoneessa. Seinälle en tapettia kuitenkaan rohjennut laittaa. Sen sijaan walk-in-closetin seinään päätyi yksi upea sävy, kuten Instagram-seuraajat ehkä jo huomasivatkin.

ellie cashman byredo candle bathroom decor
ellie cashman byredo candle bathroom decor

Ellie Cashmanin kukkakuoseihin päätä pahkaa ihastuneena päätin kuitenkin kehystää suunnittelijalta ostamani pellavakankaan mallipalan. Nyt minulla on ripaus tuota ihanaa suurta kukkaista designia piristämässä arkeani, mutta mahdollisuus laittaa se piiloon helposti kun alkaa kyllästyttämään. Kuosi on sen verran näyttävä, että veikkaan saavani tarpeekseni siitä jossain vaiheessa. Aiemmin paikalla oli toinen DIY-kehystys, nimittäin Fornasettin tapetista tehty taulu. Kuvia löytyy täältä.

idkuva ellie cashman byredo candle bathroom decor

Taulun laitoin kylpyhuoneen syvennyksen tasolle. Siihen se sopii kuin nakutettu yhdessä Byredon kukkaiskynttilän ja lomamatkalta löytämäni korallin kanssa. Kylpyhuoneeseen en viitsi mitään arvokkaampaa taidetta laittaa. Onneksi tällainen tee-se-itse juttu ajaa hyvin asian ja tuo samalla mukavaa piristystä huoneen ilmeeseen.

I framed a sample fabric bought from Ellie Cashman. It turned out to be a really nice bathroom decor. The flower wallpaper would have been gorgeous too, but I didn’t have guts to choose such brave pattern on the wall. It is easier to start with smaller amounts first with possibility to put it away when ever feeling like.

Kommentit (2)

  1. HuopaPalloMatto

    Onpa tosiaan näyttävä kuosi! Hyvä lisä pelkistettyyn tilaan, mutta isompana palana voisi tosiaan olla jo liiankin rehevä.

    • coffeetablediary

      Näin minustakin tuntuu. 🙂 Pienenä ripauksena tällainen näyttävämpi on just hyvä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *