Blogit
Coffee Table Diary

Talvista tunnelmointia + Arvonta

arvonta-havis-coffee-table-diary

Kaupallinen yhteistyö: Havi’s

Lumen myötä ajatukseni siirtyivät kertaheitolla talveen ja lähestyvään juhlasesonkiin. Ulkona on mielettömän kaunista ja koti raikastui lumen heijastamasta valosta. Aina hämärän tullessa sytytän kynttilöitä tunnelmaa tuomaan, eikä pimeys tunnu lainkaan niin raskaalta. Vaikka kotonamme poltetaan kynttilöitä kesät talvet, pääsevät ne ihan eri tavalla oikeuksiinsa kaamoksen keskellä. Myös villasukat on kaivettu käyttöön, glögikausi aloitettu ja ensimmäiset tähtitortut leivottu. Eletään kotihiiren kulta-aikaa.

arvonta-havis-coffee-table-diary

Valoa kotiimme on tuonut viime päivinä erityisen paljon kuvien hurmaava kynttiläjoukko. Suomalainen Havi on tuonut tänä syksynä markkinoille uuden tuotemerkin HAVI’S, jonka valikoimista kynttilät ovat. Keväällä valikoima laajenee sisustustuotteisiin ja tähtäin on kotimaan lisäksi ulkomailla. Sarjan suosikkeihini kuuluvat kuvissa näkyy hienostunut ruutukuvioinen valkoinen pöytäkynttilä, sekä lempeän sävyinen Pallo-kynttilä. Kummastakin riittää poltettavaa pitkäksi aikaa. Niin ikään sarjassa on somia vekitettyjä pallokynttilöitä esimerkiksi herkässä ruusukvartsin sävyssä. Kynttilöiden sävyt ovat onnistuneita muutenkin – löytyy harmaata, kuparia, hopeaa ja valkoista.

Lisäksi HAVI’S tekee tuoksukynttilöitä, kuten tuikkukipossani palava Smoky Patchouli, sekä kannellinen sievässä peltirasiassa oleva sympaattinen ja raikas Traveller’s candle. Sen voi helposti nimensä mukaan ottaa matkalle mukaan. Kiva idea mielestäni!

ensilumi-blogiarvonta-havis-coffee-table-diary

Kynttiläni asetin tällä kertaa pellavaiselle kaitaliinalle kirppikseltä löytämiini lasiastioihin ja messinkiseen kynttilänjalkaan sekä lampaantaljat tuoleja lämmittämään. Syntyi rauhoittava talvinen sävymaailma, joka heijastuu myös lumen alle jääneestä maksaruohosta. Tuollaisia vanhoja astioita ja kynttilänjalkoja löytää muuten helposti eurolla parilla Kierrätyskeskuksesta. Kauniita ja rentoja, sekä niin paljon sielukkaampia kuin kauppojen edulliset vaihtoehdot. Vintage-puristelasilautaset (tai tuhkakupit) ovat oivia myös palasaippuan alustaksi tai käytössä olevien korujen säilytykseen.

Tähtitortut nautimme tällä kertaa valko-kultaisella kuosilla koristellun HAVI’S Fasetti-servietin kera, jonka kuvio toistaa kauniisti tähtitortun muotoa. Nätit paperiservietit ja palava kynttilä tekevät hetkestä kuin hetkestä vähän erityisemmän. Pienellä panostuksella, ilman stressiä.

arvonta-havis-coffee-table-diary

HAVI’S-tuotemerkin designista vastaavat suunnittelijat Elsa Vilen ja Nora Hellberg, jotka ovat myös ihastuttavan Proloque-myymälän takana (sieltä löytää muuten erityisimmät joulukuusenkoristeet). HAVI’S pakkaukset ovatkin poikkeuksellisen tyylikkäät ja menneisiin aikoihin viittaa niissä näkyvä Havin perustamisvuosi 1829. Niinpä kynttilöitä sujauttaa hyvin mielellään myös talvisiin lahjapaketteihin vaikkapa sisustamisesta pitävällä ystävälle. HAVI’S-tuotteita löytyy muun muassa K-Citymarketeista ja Sokos-tavarataloista.

Talvista kattaus- ja sisustusinspiraatiota etsivän kannattaa muuten suunnata merkin nettisivuille ja Instaan. Kampanjakuvissa ja videossa on erityisen herkän kaunis ja seesteinen tunnelma herkullisine vintage-henkisine yksityiskohtineen! Talvista silmänruokaa parhaimmillaan.

arvonta-havis-coffee-table-diary

HAVI’S Arvonta

Ilokseni saan arpoa myös yhdelle teistä HAVI’S-tuotepaketin (arvo 35 eur) kaamosta valaisemaan. Osallistumaan pääset seuraamalla Coffee Table Diary -blogia Facebookissa tai Instagramissa @coffeetablediary, sekä kommentoimalla tätä postausta, joko Facebookissa, alla kommenttiboxissa tai Instassa. Arvonta päättyy sunnuntaina 20.11.2016, jonka jälkeen palkinto postitetaan onnekkaalle voittajalle (vain osoite Suomessa) hänet tavoitettuani eli jätäthän mieluusti sähköpostiosoitteesi.

Onnea arvontaan ja talvisia terveisiä näistä tunnelmista!

HAVI’S is a new brand from Finland consisting of a range of elegant candles and napkins. In addition, interior decoration products will be introduced next spring. HAVI’S takes inspiration from the olden days and packing states year 1829, in which the company Havi behind the brand was established. 

Kommentit (164)

 1. Seija Nieminen

  Kauniita ja tunnelmallisia tuotteita

 2. MaijaLiisa

  Todella kauniita! Mukana arvonnassa.

 3. Idis & Interiööri

  Mukana ollaan ! Kynttilöitä ei ole koskaan liikaa…

  Mukavaa uutta viikkoa <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *