Blogit
Coffee Table Diary

Tallinnaan ostoksille: Diptyque + Byredo

Olin kivalla tyttöjen päiväretkellä Tallinnassa. Parhaassa seurassa, yhdessä äitini ja tyttäreni kanssa. Yllättäen bongasin kaupungin ostostarjonnasta tuoksukynttilöiden aateliin kuuluvan Diptyquen tuotteita. Näitä ihanuuksiahan ei vieläkään Suomesta saa. Niinpä tuntui suoranaiselta ihmeeltä löytää merkkiä niinkin läheltä kuin Tallinnasta. Halusinkin heti tulla jakamaan ilouutisen teidän kanssa!

Kun tuoksukynttilöistä ja hajuvesistä on kyse, netistä tilaaminen vaan on niin eri asia kuin ostosten teko kivijalkaliikkeessä eri vaihtoehtoja rauhassa tuoksutellen. Diptyqueta myy Tallinnassa Viru Keskuksen katutasossa sijaitseva pieni parfyymiliike Crème de la Crème. Samassa liikkeessä on myös toisen suosikkini Byredon tuotteita, sekä muita kiinnostavia pienempiä tuoksumerkkejä. Byredon kynttilöiden, hajuvesien ja saippuoiden nimeen vannon niin ikään. Niin kuin ehkä olette huomanneet.

Byredoahan tosin myydään taas parin vuoden tauon jälkeen meillä Suomessakin. Ei Helsingissä kylläkään, vaan Lahdessa Petit St Louis -liikkeessä. Tuo putiikki täytyy ehdottomasti päästä katsastamaan joku kerta pikimmiten, kuulostaa varsin sympaattiselta.

Vaikka tuoksukynttilöitä ei mielestäni voi olla kotona liikaa, maltoin tällä kertaa mieleni. Hieman tosin jäi kaihertamaan pari ihanuutta, mutta ensi kerralla sitten. Tällaisia ostosvinkkejä Tallinnan osalta. Mukavaa viikon alkua!

I was happily surprised to find Diptyque assortment available in Tallinn, Estonia. Despite of years of waiting, the brand is still not yet available in Finland. Luckily they can now be shopped as close as in Tallinn from now on. The boutique Crème de La Crème in Viru Keskus mall sells the brand, as well as my other favorite brand Byredo.

Kommentit (4)

 1. Lumo

  Kävin viime viikolla taas kerran Diptyquen liikkeessä, mutta vieläkään en ostanut kynttilää… tuli muita ostostarpeita. Mutta ihastuttavia tuoksuja!

  • coffeetablediary

   Diptyquen omat liikkeet ovat kyllä ihastuttavia. Pakko päästä nuuhkimaan aina kun sellainen tulee vastaan, vaikkei mitään kotiuttaisikaan!

 2. Heidi / Kuistin kautta

  Cream de la cream parfymeriasta minäkin olen Diptyqueni hankkinut. Tulevalla Pariisin matkalla minulla on tarkoitus täydentää kynttilävarastojani Diptyquen Pariisin liikkeessä. Byredollahan on ainakin ollut ilmainen toimitus myös Suomeen, mutta onhan se toki ihan eri asia päästä nuuhkimaan tuoksuja livenä. Tutun tuoksun voi helposti klikkailla kyllä netistäkin. Lahden Petit st louis -putiikissa täytyisi kyllä joku kerta päästä käymään. Siellä, kun olisi varmasti muutakin ihanaa. Kaunista syksyä! Ps. Kaunis kuva sinusta IG:ssa. 🙂

  • coffeetablediary

   Tosiaan ehkä liike olikin osalle jo entuudestaan tuttu, vaikka ihan uusi tuttavuus minulle! 🙂 Wau, Pariisin Diptyquen liike on varmasti ihana ja paras paikka täydentää merkkiä. Kiitos kaunis! Vihdoin uskaltauduin päivittämään kuvan.. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *