Blogit
Coffee Table Diary

Syksyn saapuessa… Niin moni asia innostaa!

Olohuone samettityyny green velvet-2Olohuone sametti ja syksy saapuu-5

Syksyn saapumisen tietää siitä että…

 • Kesäjutut ei enää jaksa innostaa, vaikka aurinkoisista säistä miellellään vielä nauttiikin.
 • Kynttilöitä tekee mieli sytyttää yhä useammin.
 • Sametti kiinnostaa normaaliakin enemmän! Meillä samettihuumaa on ruokittu tyynyillä ja lapsen huoneen päiväpeitolla. Oletteko muuten huomanneet kuinka samettiraheja löytyy tällä hetkellä vaikka kuinka monelta merkiltä? Sametti taitaakin olla syksyn eniten pinnalla olevia sisustuselementtejä.

Olohuone sametti ja syksy saapuu-2Olohuone samettityyny green velvet-4

 • Myös muut, vähän rouheammat materiaalit tuntuvat jälleen ajankohtaisilta, kuten villa, mohair ja karvatyynyt. Tekisi mieli hankkia upottavampi, vähän ylellisempi matto olohuoneeseen.
 • Syvät vihreän sävyt, kuten siniseen taittavassa ihanassa samettityynyssäni. Se on muuten Ikean uutuuksia, jonka sain uuden kuvaston lanseeraustilaisuudesta – uusi kuvastohan on taas täällä!
 • Vesikoira Pluto on päässyt parturiin ja saanut kesän hippitukan jälkeen taas skarpin syysilmeen.

Olohuone sametti ja syksy saapuu-4 Olohuone samettityyny green velvet-5

 • Kesää muistelee jo vähän kaihoisasti ja menneitä viikkoja romantisoiden. Eikä millään enää pysty sisäistämään, että vielähän todellisuudessa eletään kesän viimeisiä päiviä. Arki on taas riuhtaissut otteeseensa, eikä päivien kulussa meinaa pysyä mukana.
 • Ajatukset alkavat kääntyä kotiin päin. Tekisi mieli tuoda seinien sisälle kaikkea kodikkuutta entisestään lisäävää ja alkaa suunnitella seuraavia kotiprojekteja.
 • Inspiraatiota etsii ja löytää normaaliakin enemmän. Tekisi lukea mielenkiintoisia kirjoja, katsoa uusia sarjoja, käydä uusissa ravintoloissa, aloittaa harrastuksia, suunnitella matkoja ja elämää.

Olohuone sametti ja syksy saapuu-3

 • Tuntuu luontevalta tehdä monenlaisia parannuksia arjessa ja vaalia omaa hyvää oloa. Iltaisin jätän usein puhelimen keittiöön rauhoittuessani levolle, minkä ansiosta unen laatuni on kohentunut huomattavasti. Lisäksi olen alkanut juomaan paljon enemmän vettä ja ollut paljon virkeämpi päivisin.
 • Myös pukeutumisjutut kiinnostelee taas kovasti. Haluaa tuntea olonsa erityisen mukavaksi ja ajan hermoilla olevaksi ilmojen hiljalleen viiletessä. Se paras versio itsestä kaivetaan taas esille.
 • Innokkaasti mieli vaeltelee unelmien, sekä alkamassa olevien sekä vielä matkalla olevien kiinnostavien projektien yllä – kiitollisena kesästä ja akut ladattuina. Ideat syntyvät kuin itsestään.
 • Blogiakin tekisi mieli uudistaa jotenkin! Löytyisikö teiltä ideoita tai toiveita, minkälaisen sisällön parissa te viihtyisitte tänä syksynä?

Olohuone sametti ja syksy saapuu-1

Syksy on mielestäni monella tavalla erityisen spesiaalia, kutkuttavaa ja ihanaa aikaa. Uudelleensyntymistä monella tapaa. Edes tieto lähestyvästä pimeästä kaudesta ei mieltä paina.

Iloa ja energiaa viikkoonne!

Autumn is such special time of a year. So excited about what it will bring!

Kommentit (3)

 1. Chandelierhome

  Niin merkillinen syksyn alku tosiaan. Tuntuu että tämän vuoden syksystä, sen viileistä aamuista ja sateisista päivistä on nauttinut ja puhkunut ihan toisenlaista intoa kuin koko kylmänä kesänä yhteensä. Voin niin siis samaistua ajatuksiisi, monenmoista projektia on itselläkin suunnitelmissa ja sormet syyhyten odotan blogilomani päättymistä! ❤

 2. Sanna L

  Todella kiva lukea positiivisia ajatuksia syksystä. Itselleni jokaisessa vuodenajassa on jotain ihanaa ja nautittavaa. Hyvää viikkoa sinullekin!

  • coffeetablediary

   Kiitos Sanna, ihana kuulla! Olen kesän lapsi monessa mielessä, mutta toisaalta nautin myös pimeydestä kun saa käpertyä kotiin kaikessa rauhassa. Luonnossa ollessa tajuaa etenkin vuodenaikojen ihanuuden, syksyinen metsä vaikkapa on niin raikas ja rauhoittava. Ihanaa syyskuun alkua! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *