Blogit
Coffee Table Diary

Suosikkeja Habitaresta 2015

Käväisin tänään Habitaressa ja olihan siellä vaikka mitä kivaa! Pientä piristymistä edellisvuosiin verrattuna oli messuilla ilmassa. Löysin muutamia erityisen viehättäviä osastoja ja kiinnostavia tuoteuutuuksia messutarjonnasta. Kannatti ehdottomasti käydä. Ja täytyihän minunkin napata kuva noista Instassa näkyneistä upeista sateenvarjoista. Tässä satunnaisia suosikkejani 2015 Habitare-messujen tarjonnasta.

Atmosfera

Atmosfera on espoolainen yritys, joka myy huippu laadukkaita ja huolella valittuja sisustustuotteita. Kuten maaleja, tapetteja, valaisimia sekä kankaita. Yritys maahantuo muun muassa brittiläisiä Farrow & Ball -merkin maaleja ja on sitä kautta tullut minulle hyvin tutuksi vuosien myötä liikkeessä maaliostoksilla käydessäni. F&B:n maaliviuhkat ja tapettikirjat olivatkin mukavan rennolla tavalla esillä Atmosferan osastolla.

idkuva Habitare 2015

Lisäksi laajasta valikoimista esillä oli upeita ruotsalaisia Astridin pellavakankaita, joista useita saatavilla tuplaleveänä. Hyvä ominaisuus muun muassa verhoja ja päiväpeittoja ajatellen. Myös kuvassa näkyvät James Malonen upeat graaffiset sisustuskankaat kuuluvat liikkeen valikoimiin.

Atmosferan messuosasto oli todella kaunis ja kutsuva. Se oikein houkutteli hypistelemään kangasmalleja ja pläräämään tapettikirjoja. Seinissä oli F&B:n kaunis Stiffkey Blue-sävy, mitä auringonkukat ja taulu upeasti korostivat. Hienosti sisustettu osasto kiinnostavan tarjonnan kera!

Georg Jensen

Georg Jensenin pienesineet ovat suosikkejani jo monen vuoden ajalta. Niitä löytyy meiltä kotoa useita. Merkissä on jotain klassista tyylikkyyttä, mikä ihastuttaa vuodesta toiseen. Oli oikein kiva nähdä mitä kauniita uutuuksia merkki on lanseeraamassa tänä syksynä. Alfredo Häberlin suunnittelemat uudet Alfredo-vaasit olivat kerrassaan upean muodokkaita. Kauniita niin vihreän sävyissä kuin kromisenakin. Myös uusi alempana näkyvä Cafu-sarja on viehättävä uutuus.

Samuji Home

Samujin viime vuonna lanseeraama sisustusmallisto oli minulle entuudestaan tuttu lähinnä lehtien sivuilta. Merkin messuosastolla pääsin tutustumaan tuotteisiin lähemmin ja täytyy sanoa, että olin vaikuttunut. Ajattomuus, maanläheinen tyylikkyys ja aitous välittyivät. Tuotteissa oli kaikissa jokin juju.

Oli tekstiilejä sekä kauniita keramiikkamunia ja kukkopillejä, ihanan tuoksuisia nätisti pakattuja palasaippuoita ja kauniita lasiesineitä. Malliston tuotteet ovat rouhean kauniita ja omiaan viimeistelemään kodin sisustusta yksilöllisellä tavalla.

Rej Design

Olin jo ennen messukäyntiäni bongannt kuvia Rej Designin kätevästä lämmitettävästä naulakosta ja kenkähyllystä. Loistava ratkaisu eteiseen märkien vaatteiden kuivatukseen. Samalla tyylikäs mattamustana ja moneen tämän päivän sisustukseen sopiva. Osastolla oli myös näyttävä kuparipintainen pyyhekuivain, upea sisustuselementti kylpytiloihin! Sain lisäksi tietää, että kaikkia malleja saa tilattua omien väritoiveiden mukaan. perusvärien ja kuparin lisäksi. Loistava ominaisuus!

Lato

Ennakkoon ylistetty Kannustalon Lato, jonka Asun-lehden joukot olivat sisustaneet teki odotetusti vaikutuksen. Ihailen huolella valittujen yksityiskohtien ja pienesineiden määrää sekä kauniita sommitelmia sohvan takana olevalla tasolla. Ne tekivät talosta hyvin asutun oloisen. Keittiö Kitzeniltä oli myös hieno ja sen musta laatoitus, mistä en kuvaa muistanut napata. Myös Ladon pihapiiri oli kutsuva. Parhaillaan terassilla oli seppeletyöpaja käynnissä – ihana idea ja lisä messuohjelmaan.


A few favorites from Habitare 2015…

Kommentit (5)

 1. Anniina

  Kivasti välitit messujen tunnelmaa ja tarjontaa. Ihan inspiroiduin syyssisusteluista 🙂

  • coffeetablediary

   Mukava kuulla! 🙂 Sama juttu, alkoi sormet syyhyämään vähän tummempien ja syksyisempiä sisustusjuttujen suuntaan!

 2. JohannaL / Koti Aurorassa

  Lato oli minunkin suosikkini 🙂

  • coffeetablediary

   En ihmettele ollenkaan, niin upea kokonaisus 🙂 taisi olla ansaitusti aika monen suosikki!

 3. Habitare 2016 lippuarvonta – Meillä Kotona -blogit

  […] jotka jäivät positiivisesti mieleen. Kuvia ja jutun 2015 Habitaren suosikeista löydät täältä. Sitten edellisvuoden Habitaren olen ehtinyt käydä tänä vuonna tsekkailemassa sisustustuulia […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *