Coffee Table Diary
Coffee Table Diary

Itsenäisyyspäivän tunnelmia | Suomi 100

Hyvää itsenäisyyspäivää ja paljon onnea 100-vuotias Suomi!

Upea ikä ja juhlapäivä, jota juhlistamme ystävien kesken itsenäisyyspäivän brunssille ystävien kotona. Kotia en sen kummemmin ole laittanut itsenäisyyspäiväksi. Ainoastaan tuoreet kukat laitoin juhlavan tumman siniseen Georg Jensenin Cafu-maljakkoon, jonka olen saanut aiemmin blogin kautta yhteistyön tiimoilta. Päälleni löytyi vuosia vanha juhlamekko ja kengät. Harvoin hankin uusia juhlavaatteita, sen verran vähän niitä tulee käytettyä, että vanhakin tuntuu tauon jälkeen ainakin melkein uudelta.

Talven lempikukka-asetelma vuodesta toiseen syntyy valkoisten hyasinttien ja eukalyptuksen yhdistelmästä. Mielestäni tässä yhdistelmässä on jotain yksinkertaisen kaunista, rentoa ja raikasta, johon ei voi kyllästyä. Tämä helppo kukkaasetelma tai sidonta vaadi erityisiä taitoja, kunhan vaan asettelee amaryllikset ja eukalyptykset vuorotellen spiraalin malliin. Perinteisemmän ja astetta talvisemman ilmeen saa vaihtamalla eukalyptuksen havupuun oksaan.

Itsenäisen maamme 100-vuotisjuhlapäivä herättää paljon kiitollisuuden ja ylpeyden tunteita. Terveydenhuolto, koulutusjärjestelmä, tasa-arvoisuus, kieli, turvallisuus, puhtaus ja siisteys. Rohkeita yritystarinoita, inspiroivia naisesikuvia, innovaatioita sekä paljon taidokasta muotoilua sekä huikea asumisen taso. Upea luonto, josta ammentaa ravintoa ja voimavaroja. Maailman paras maa saada elää täysipainoista elämää ja kasvattaa lapsia.

Pitkälle on päästy sadassa vuodessa. Mitähän kaikkea hienoa seuravassa sadassa vuodessa saadaan aikaiseksi!

Happy Independence Day 100 years old Finland!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *