Blogit
Coffee Table Diary

Lomatunnelmissa | Podcast suositus ja arvonta

Sudio Vacay mood-3

Viime päivät ovat hujahtaneet ihan vaan kotona lomaillessa! Vasta mökkeilyn jälkeen kotona olo lomalla alkoi tuntua oikealta lomalta. Myös piipahdus Asuntomessuilla uudenkarheissa taloissa teki kotiinpaluusta vanhaan taloomme erityisen tunnelmallisen. Koti. Onneksi säät ovat suosineet muutamina päivinä, enkä voisi kuvitella parempaa paikkaa niinä paahteisina hetkinä kuin oma terassi.

Niin ihanaa kuin onkin olla yhdessä perheen kanssa, nautin ihan tajuttoman paljon niistä hetkistä, kun satun olemaan ihan yksin kotona. Todella harvinaista nykyisin, ja siksi varmasti ylellisin asia mitä tiedän, koska tiedän sen hetken lipuvan ohi salamannopeasti. Tuntuu palkitsevalta saada hetkeksi oma koti haltuun täydellisesti normaalin hulinan vastapainoksi. Eipä yksinolo tuntuisi samalta ilman rakkaimpia, joita ikävöidä, joiden tietää palaavan kotiin ihan pian.

Sudio Vacay mood-5

Suurin osa tästä arvokkaasta ajasta meni ihan vain kotia laittaessa, vaikka toki olisin voinut tehdä mitä vain. Huomasin, kuinka mukavalta pyykinpesuun ja silittämiseen uppoutuminenkin tuntuu, kun voi keskittyä niihin kaikessa rauhassa. Ihan kuin mediaatiota! Taidan olla keski-ikäistymässä kovaa vauhtia.

Pistäytydyin myös puutarhaliikkessä sekä ostin japanilaisen design-ämpärin. Kuulostaa hullulta maksaa useampi kymppi ämpäristä, mutta se sopi kuin nakutettu terassillemme eikä mikään ämpäri tuntunut enää miltään nähtyäni sen ensimmäisen kerran. Kannelliseen ämpäriin kerään terassin ruukkuistutuksista nypityt roskat ja se voi olla reilusti esillä. Ostin myös alennusmyynneistä muutamia perennoja ja kesäkukkia. Niitä ei voi olla liikaa ruukuissa siellä täällä pitkin isoa terassiamme.

Kun koti oli kunnossa ja uudet kasvit paikoillaan, laitoin itselleni herkkuja lautaselle, kaadoin vähän roseviiniä ja menin lehden kanssa istumaan iltaa terassille. Mukaan pääsivät Sudiolta saadut langattomat Regent-kuulokkeet, joista tykkään ihan valtavasti. On niin kätevä puuhata kotona musiikkia tai vaikka podcastejä Bluetoothin yli puhelimesta kuunnellen, kun ei tarvitse kuljettaa puhelinta mukana ja olla johdossa kiinni! Näissä kelpaa myös lähteä rannalle ja isot kuulokkeet pysyvät hyvin päässä myös liikkeessä.

Sudio Vacay mood-4

Olen muuten jäänyt koukkuun Garance Dorén Pardon My French -podcasteihin, joita suosittelen lämmöllä. Aitoja ajatuksia herättäviä keskusteluja superkiinnostavien henkilöiden kanssa – todella inspiroivaa kuunneltavaa! Haastateltavien joukossa on tuttuja nimiä, kuten Hilary Swank ja Gwyneth Paltrow, mutta lisäksi myös itselleni aivan uusia nimiä, kuten holistista kauneudenhoitoa edustava plastikkakirurgi Shirley Madhere ja kirjoittaja-koomikko Jessi Klein. Loistavaa mieltä ruokkivaa kuunneltavaa lomalle, tykkäätte takuulla. Lämmin suositus!

Sudio Vacay mood-7

Sudio-kuulokkeet arvonta ja alekoodi

Lopuksi halusin järjestää pienen kesäarvonnan teille Coffee Table Diary -blogini lukijoille! Osallistu arvontaan seuraamalla @SudioSweden sekä @coffeetablediary Instagramissa tai Facebookissa sekä kommentoimalla tähän postaukseen 23.7.2017 mennessä. Palkinnoksi voittaja saa yhdet vapaavalintaisen Sudio-kuulokkeet.

Lisäksi alennuskoodilla ’giselda15’ saat nyt mukavan -15% alennuksen Sudion verkkokaupasta!

Onnea arvontaan ja ihanaa viikkoa!

Sometimes nothing beats vacaying at home. At this stage of my rather busy life, the ultimate luxury is being home alone. These pictures are captured from such a rare moment the other night when my husband and daughter were away. I went to sit outside and carried with me these super nice Sudio Regent-headphones (gifted), which have been an essential vacay accessory. I love to listen to music and podcasts over the Bluetooth connection. With a promotion code ’giselda25’ you get -15% discount now from Sudio Sweden!

Kommentit (64)

 1. JennaO

  Ihanat kuulokkeet!

 2. Sini Ojala

  Mukana olen seuraan instassa

 3. TKS

  Tyttären synttärit tulossa – kuulokkeet olisivat varmasti mieluisa yllätys!

 4. Vera

  Podcastien ja äänikirjojen suurkuluttaja kaipaa langattomia kuulokkeita, kun aina on piuhat edessä. Lykästäisipä nyt osuvasta arvonnassa.
  Seuraan molempia Instassa.

 5. Satu

  Eksyimpä ensimmäistä kertaa lukemaan tätä blogia. Kerta ei varmasti jää viimeiseksi. Hyviä vinkkejä podcasteista tällaisellekin, joka ei niiden maailmaan paljoaole tutustunut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *