Blogit
Coffee Table Diary

Stockholm Greetings

Svenskt Tenn Stockholm flagship store entrance
Asplund Stockholm interior design store

Marble floor white green gray tiles marmorilattia Brasserie Vau de Ville Stockholm
Brasserie Vau De Ville Stockholm interior brass subway tile marble

Sea

Terveiset Tukholmasta! Kotiuduin eilen leppoisalta minilomalta, joka sisälsi päivän tuossa aina niin inspiroivassa ja tyylikkäässä kaupungissa. Ja kyllä, risteillen mentiin perinteiseen tyyliin. Ratkaisu oli oikein toimiva kun seurueeseen kuului alle vuoden ikäinen matkustaja. Kärräily ja matkustaminen laivalla oli tosi vaivatonta. Mielenkiintoista ihmeteltävää riitti pienellä, mikä sai matkan tuntumaan lomalta myös itselle, koska viihdykettä ei tarvinnut keksiä.

Parasta matkassa oli sen tuoma pieni hyppy pois arkirutiineista. Se kun sai istua valmiiseen pöytään, missä oli valkoinen pöytäliina. Lautasella hummeria ja muita mereneläviä, lasissa kuplivaa. Meren ihastelu hytin rauhassa ja aamiaispöydästä jäi myös mieleen. Rakastan merta, sen katselu on jotain äärimmäisen rauhoittavaa ja Tukholman saaristo on niin kiehtova viehättävine rakennuksineen. 
Matkan kohokohta oli tietysti Tukholman visiitti, mistä pilkahduksia kuvien muodossa. Sää oli kaunis ja aurinkoinen lämpömittarin lukemien näyttäessä lähes kahtakymppiä! Päivä meni nopeasti sisustuskauppoja kiertäen, kahvitellen ja lounastaen. Ajan hermoilla olevat ihmiset, ravintolat ja liikkeet säväyttivät jälleen. Tärkein tuliainen olikin innostus ja inspiraatio, mitä kaupungista tarttui iso määrä mukaan. Ensi kerralla sitten pidemmän kaavan mukaan, matkat lentäen ja ehkäpä vihdoin pitkään haaveilemani yöpyminen Ett Hem:issä. Sitä ennen kuitenkin seuraavassa postauksessa lisää juttua Tukholman sisustuskaupoista!
I just returned home from a mini vacation. The vacation included a short visit to inspiring and classy Stockholm. We went on a cruise, which is not perhaps the most stylish way of traveling, but turned out to be super convenient with a baby. There was so much interesting to look at the cruise ship for the little one, which made our job really easy as no entertainment was required. I really enjoyed the little get away from our everyday life routines. Stockholm was really sunny and the visit went really fast visiting mainly interior decoration stores. More about those in the next blog post! Next time I will take a plane, have more time to spend in Stockholm, and will hopefully finally make a small dream come true i.e. stay at Ett Hem -hotel.  
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *