Blogit
Coffee Table Diary

Sisustusvinkki: Rennot kukka-asetelmat + Tukholman messut

Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016 Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016 Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016 Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016 Tukholman sisustusmessut Stockholm furniture fair 2016 by lassen trim

Sisustusvinkki-sarja jatkuu kukka-aiheella Tukholman messukuvien kera. Kuten ehkä olette huomanneet, rakastan leikkokukkia ja useimmiten meillä onkin niitä maljakossa kotona. Tällä hetkellä trendikkäin kimppu on rento ja huoleton sekakimppu. Siinä sekoittuvat eukalyptuksen oksat, erilaiset heinät ja luonnollisen näköiset kukat, niin hennot kuin näyttävämmätkin. Kimppuja yhdistää se, että ne eivät pönötä. Niinpä sitomisen voi unohtaa ja sen sijaan antaa kukkien asettua luonnollisesti vaasiin.

Ohessa herkkupaloja kukka-asetelmien osalta Tukholman messuilta viime viikolta. Myös vaaseissa on tänä päivänä mistä valita. Messujen kivoimpiin osastoihin kuuluvan by Lassenin uusi kaunis Rimm-mallisto, alimmassa kuvassa, lanseerattiin juuri. Myös Skagerakin puuterisen marjapuuron sävyiset ruukut olivat kauniita rouheudessaan. Ensimmäinen kuva on Metro-lehden sisustusliitteen sivuilta, jonka osaston sisustus säväytti kokonaisuudessaan. Tuo Örsjön Baklava-valaisin on niin mieletön ja seinämaalin Farrow&Ball’in Lamp Gray -sävy luo elegantin taustan sisustukselle.

Beautiful flowers seen at the Stockholm Furniture Fair 2016. The trendiest bucket is very relaxed and has mixed flowers and eucalyptus in it.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *