Blogit
Coffee Table Diary

Sisustusvinkit: Kylpyhuoneen somistus

Kylpyhuone sisustus Coffee Table DiaryKylpyhuone sisustus Coffee Table DiaryTervehdys muutaman kylpyhuonekuvan ja somistusvinkin kera! Ohessa pieniä kauniita asioita, jotka tekevät kylpyhuoneeni ilmeestä ja peseytymishetkestä myös silmää miellyttävän.

 1. Veistosmainen Georg Jensenin Cobra-kulhoni* toimii kuvissa säilytysastiana niin vanulapuille kuin koristeena olevalle korallille, sekä kynsilakkapullolle. Astioista myös tarjottimet sekä kerrosvadit ovat oivia kasaamaan erilaisia pulloja ja purnukoita kylpytiloissa siistiksi ryhmiksi tuoden mukanaan ripauksen sisustuksellisuutta. Myös kirpputoreilta löytyy usein kauniita yksittäisiä astioita pikkurahalla.
 2. Putelien ulkonäkö on tärkeää kun haluaa seesteisen näköisen kylpyhuoneen. Edullisenkin saippuan voi laittaa kauniiseen pulloon mukana tulleen muovipakkauksen sijaan, jolloin sen käyttö on mukavampaa. Palasaippuat ovat usein nestesaippuoita huomattavasti edullisempia myös laatumerkeillä. Hyvän tuoksuisia palasaippuoita myyvät muun muassa Lush, Samuji ja Byredo. Myös kuvassa näkyvän Santa Maria Novellan saippuan uskon olevan erityisen ihana (niin ihana pakkausta myöten, että olen pantannut sitä tähän päivään asti).
 3. Kylpyhuoneen somistuksessa ehkä kaikista tärkein rooli on kauniilla pyyhkeillä. Missoni Homen klassinen mustavalkoinen käsipyyhe kuuluu suosikkeihini vuodesta toiseen, kun taas merkin värikkäämpiin yksilöihin olen hieman kyllästynyt. Mielestäni kodissa voi olla monenlaisia pyyhkeitä laidasta laitaan, eivätkä niiden tarvitse välttämättä sointua yhteen, kunhan niitä ei pidä esillä yhtä aikaa.
 4. Kesäaikaan suosi kylpyhuoneessa froteen sijaan ohuita pellavapyyhkeitä tai trendikkäitä hamam-pyyhkeitä.
 5. Somisteena kylpyhuoneessa toimii luonnosta löydetyt kivet, korallit ja simpukat. Nykyisin saatavilla on myös näyttäviä suuria keinotekoisia koralleja, joita muun muassa Kelly Hoppen käyttää usein sisustuksissaan ja myy merkin verkkokaupassa. Myös Proloque-liikkeessä myydään upeita koralleja.

Nämä varmasti monille ihan tuttuja tapoja freesata kylpyhuoneen ilmettä. Onneksi pienillä asioilla voi peruskylppäristäkin tehdä astetta kiinnostavamman.

Kylpyhuone sisustus Coffee Table DiaryToivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti! Tänä vuonna en päässyt osallistumaan valmistujaisjuhliin, mutta naapurustossa näytti olevan eilen useita ylioppilasjuhlia ja kotibileitä. Niiden iloinen tunnelma oli kadulle asti aistittavissa, kun kävin koiran kanssa kävelyllä. Tuli sellainen ihana kutkuttava tunne, että kesä on ihan oikeasti alkanut.

Details from my bathroom with a few favorites including Georg Jensen Cobra-bowl (gifted) and a classic Missoni Home hand towel.

* Saatu blogin kautta

Kommentit (4)

 1. Sukhimatot

  Ihania kuvia! Pienillä jutuilla voi tosiaan tuoda vähän luksusta kylppärin tunnelmaan.

  • coffeetablediary

   Yllättävänkin pienellä voi tuoda ripauksen ylellisyyttä ja piristystä, mikä on ihana juttu minustakin. 🙂 Ja kiitos!

 2. Leena

  Ihania kuvia ja vinkkejä! Heräsi innostus heti vähän somistaa omaa kylpyhuonetta! 🙂

  • coffeetablediary

   Ihanaa jos onnistuin innostamaan somistamaan, ilahduttavaa 🙂 Kiitos Leena & mukavaa iltaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *