Blogit
Coffee Table Diary

Sisustuskirja pukinkonttiin | The Monocle Guide to Cosy Homes

Kirjasuositusta pukkaa taas ja samalla yksi joululahjavinkki! Minkäs teet kun kauniit kirjat on heikkous ja toinen toistaan kivempia osuu kohdalle. Kirjat ovat mielestäni myös loistavia joululahjoja, joten tässä tulee samalla joululahjavinkki jos mietit lahjaa sisustamisesta pitävälle esteetikolle. Tämä syksy on ollut oikeaa juhlaa sisustajalle kirjatarjonnan osalta. Ensiksi tuli kauan odotettu The Kinfolk Home, sitten kotimainen kaunis Aina Oikein ja sitten vielä kolmaskin ihanuus, eli hetki sitten kotiuttamani The Monocle Guide to Cosy Homes. Siinä kolme kaunista myös joululahjaksi soveltuvaa sisustuskirjaa. Niinpä nautin yksi päivä ennen lomaani mukavan teehetken tätä uusinta sisustuskirjaani selaillen.

Tee oli ystävältäni saama raikas piparminttutee, joka oli kauniissa pakkauksessa puiseen lusikkaan yhdessä siirapin kanssa pakattu. Aika kiva ja kaunis tuoteidea mielestäni, vaikkapa juuri lämmittäväksi pieneksi lahjaksi! Vettä vain kuppiin ja muutaman minuutin kuluttua tee on valmis nautittavaksi. Tuotteen nimi on kuvaava T-Spoon ja sitä valmistaa mielenkiintoinen liettualainen yritys March. Nuo Ikean korkkialusilla varustetut kupit ovat muuten ihan mainiot ja ovatkin olleet tehokäytössä koko syksyn.

Takaisin tuohon kirjaan. Siinä on aika paljon samaa henkeä kuin aiemmin hehkuttamassani The Kinfolk Home -kirjassa. Ajattomia, kerroksellisia persoonallisia ja kodikkaita koteja ympäri maailman. Jutut ovat Monocle-lehdessä ainakin osittain julkaistuja. Yksi helsinkiläinen kotikin siinä on, mihin muistan ihastuneeni aikoinaan lehden julkaisussa sen nähtyäni.

Lisäksi kirjassa on juttuja kodikkuuteen ja asumiseen liittyen, miten asumistarpeet muuttuvat elämänvaiheiden mukaan ja mielenkiintoisia sisustuskauppoja sekä henkilöitä esiteltyinä. Erityismaininnan saa kansien raikas persikkainen väri, joka on oikea piristysruiske kirjojen joukossa! Miinusta puolestaan kirjan sivujen kiiltävästä paperista, matta olisi ollut tyylikkäämpi. Kaiken kaikkiaan ihana kirja tämäkin, vaikkei aivan The Kinfolk Homen tasolle ylläkkään, lähelle kylläkin. Suositukseni siis myös tälle kirjalle! Sekä The Kinfolk Homen että tämän kirjan tilasin kätevästi ja nopealla toimituksella Adlibriksestä suoraan kotiin, josta tilasin eilen myös pari muuta kirjaa pukinkonttiin. Kannattaa pitää jo kiirettä jos haluaa varmistaa tilauksen saapumisen ennen joulua.

Onko teillä jo lahjat hankittu? Mukavaa viikon alkua!

I had a cup of tea with my latest coffee table book, The Monocle Guide to Cosy Homes. A really beautiful and inspiring book published recently full of cosy timeless modern homes around the world. The book also contains interesting essays about living and how our needs change depending on the life situation. There are also interesting interior stores introduced as well as people working with style and visual aspects.  There is certain likelihood with The Kinfolk Home, which I recently wrote about and totally adore. The book also makes a perfect christmas gift for a person who likes interior design. Recommend also this one!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *