Blogit
Coffee Table Diary

Sisustajan joulukalenteri

idkuva minimalistinen joulukalenteri

Löysin tänään mainion joulukalanterin. Kyllä, joulukalenterin! Iski täysillä minimalistisen sisustajan ja kynttiläintoilijan makuhermoon. Kyseessä on kalenteri tuoksunkynttilän kyljessä kauniin minimalistisella tyylillä H&M Homelta. Päivät voi yksi kerrallaan tyylikkäästi ruksata tussilla yli. Tuoksuna kynttilässä on lempeän talvinen Winter Cotton ja värinä valkoinen.

Omani ostin tänään Helsingin keskustan myymälästä. Myös nettikaupasta näitä oli viime vilkaisulla saatavilla. Hinta on kahdeksan euron luokkaa.

Hullulta kieltämättä tuntuu joulujuttuja miettiä lokakuussa, en vaan malttanut mieltäni kun sopiva käveli vastaan. Veikkaan, että nämä menevät kuumille kiville, niinpä laitan vinkin saman tien jakoon. Vastaavanlaisen kalenterin voisi askarrella itsekin helposti – siinä DIY-idea sellaisista innostuneille. Ohessa myös toinen tunnelmakuva joulutuotteiden kera samalta merkiltä. Kivan raikasta ja rentoa.

Vaikka joulukuuhun on enää reilu kuukausi aikaa, onneksi tässä on vielä kokonainen kuukausi edessä tehdä kaikenlaista ennen sitä. Silti hieman hirvittää ajatella, millä vauhdilla syksy on mennyt, vai miltä sinusta tuntuu?

I found a perfectly minimalist christmas calendar besides a scented candle from H&M Home. December is only one month away, so christmas is not so far away after all. Can’t believe how the fast the fall has passed!


Photos: H&M Home

Kommentit (2)

  1. Idis & Interiööri

    Viikot vaan vilahtaa, ihan kohta ollaan joulussa !

    Mutta sitä ennen on tiedossa muutakin kivaa… Täällä aloitellaan pakkausta, perjantaina valkoisin siivin kohti Hesaa <3

    • coffeetablediary

      Niinpä, huhheijaa! 😀 Kivoja juttuja on tosiaan luvassa! Hyvää pakkailua ja matkaa, kohtahan ne bileet jo onkin! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *