Blogit
Coffee Table Diary

Sisustajan Ideapäivät Espoossa

Hei! Tulin pikaisesti vinkkaamaan kivasta sisustamisen ostostapahtumasta, joka alkaa tänään. Kyseessä on kauppakeskus Liilan Sisustajan Ideapäivät Espoon Suomenojalla torstaista sunnuntaihin. Tapahtuman mainoslehtinen kulkeutui osalle kotiin eilisen Hesarin välissä, ehkä joku huomasikin! Päiväni alkoikin eilen ikimuistoisesti puheluilla ja viesteillä tutuilta, jotka olivat mainoslehtisessä naamani bonganneet.

Mikä ihmeen Liila? Se oli rehellisesti ensireaktioni kun yhteistyö kauppakeskuksen kanssa tuli tarjolle. Liila on sisustusliikkeisiin keskittynyt kauppakeskus Suomenojalla. Sieltä löytyy laadukkaita huonekaluja, tekstiilejä ja sisustustuotteita moneen eri tyyliin.

Saman katon alla ovat edustettuina muun muassa seuraavat liikkeet: Boknäs, Vepsäläinen, Lundia, Lastenhuone.fi, Woodek, Mattokymppi, ToysRUs ja Bang & Olufsen – sekä monia muita.  Näin ollen valikoimaan kuuluvien tuotemerkkien määrä on valtava.

Samalla reissuilla voi käydä ohimennen myös alueen isoissa rautakaupoissa sekä puutarhamyymälöissä. Onpa matkan varrella myös monille tuttu sisustusliike Cobello, jos kyseinen tyyli miellyttää. Monta syytä lähteä Suomenojan suuntaan kaupoille!

Mitä Sisustajan Ideapäivillä tapahtuu? Kyseessä on sisustamiseen keskittynyt ostostapahtuma 1.-4.10. Liilan liikkeissä on tänä aikana paljon erikoistarjouksia ja ohjelmaa. Lisäksi paikalla on useita sisustamisen pop-up liikkeitä.

Kauppakeskuksen aulassa on Ideapiste, jossa minä ja sisustussuunnittelijakollegani jaamme sisustusvinkkejä. Maksuttomaan lyhyeen sisustusneuvontaan voit varata ajan Liilan nettisivuilta. Paikan päälle voi tulla juttelemaan myös ilman ajanvarausta, vaikka pohjapiirustuksen ja valokuvien kanssa. Itse olen paikalla perjantaina iltapäivällä ja lauantaina klo 11-13.

Lisäksi kauppakeskuksen aulassa on syksyisesti sisustamamme tila Liilan liikkeiden tuotteita hyödyntäen, josta voit poimia sisustusideoita omaankin kotiin.

Miten Liilan sisustussuunnittelijat voivat auttaa sinua? Olemme joukko itsenäisiä sisustussuunnittelijoita, jotka kauppakeskus Liila on valinnut auttamaan kauppakeskuksen asiakkaita sisustusasioissa niin Ideapäivillä kuin sen jälkeenkin. Joukossa on monenlaista osaamista ja tyyliä, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sopiva suunnittelija. Voimme auttaa niin yksittäisissä tuotevalinnoissa, tai sävyjen suhteen, kuin tilojen pohjaratkaisuista aina isojen muutosprojektien läpivientiin asti.

Suosituksemme eivät rajoitu yksittäisen liikkeen tai ketjun tuotteisiin, vaan käytössämme on rajaton tuotevalikoima. Toki pyrimme löytämään sopivat ratkaisut Liilasta sinun aikaa ja vaivaa säästääksemme. Kätemme ei kuitenkaan ole millään tavalla ole sidottuja näihin liikkeisiin, mikä on ehdottomasti sinun etusi, kun etsimme sitä kaikkein parasta ratkaisua.

Tervetuloa käymään Liilassa Sisustajan Ideapäivillä, tavataan toivottavasti viikonloppuna!

Kauppakeskus Liila, Martinsillantie 10, Espoo

Kommentit (4)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Kuulostaapa hyvältä tuollainen kauppakeskus 🙂

  • coffeetablediary

   On kyllä tosi hyvä kun niin monta alan liikettä yhden katon alla, kätevää! 🙂

 2. Anonymous

  Kiitos oikein hyvästä sisustusneuvonnasta Liilassa. Oli mukava tavata ja ratkottavaan pulmaani löytyi heti ratkaisu – ja TV-taso lähti tilaukseen ;).
  Tiedän kehen olemme jatkossa yhteydessä mahdollisten tulevien remonttisuunnitelmien suhteen.

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon itsellesi! 🙂 Oli tosi mukava tavata ja ilo auttaa sopivan tason löytämisessä. Se oli kyllä kaunis ja laadukas yksilö, toivottavasti kotiutuu pian. Todella mielelläni autan kun remonttisuunnitelmanne etenee!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *