Blogit
Coffee Table Diary

Sadepäivän kaunis tunnelma

Kotikuvaus lehti Japani -3 Kotikuvaus lehti Japani -2

Jotain ainutlaatuisen ihanaa tällaisissa kesäisissä sadepäivissä on, ne ovat aina olleet mieleeni. Kontrasti kukkaan puhjenneen vehreän luonnon ja harmaan sadesään välillä on melankolisen kaunis. Voi kaikessa rauhassa pysyä sisällä, ei ole kiire ryntäämään nauttimaan täysillä kesästä, kun kerrankin paistaa aurinko. Joskus kesän ääretön valoisuus ja sen suuret odotukset tuntuvat jopa vähän rasittavalta.

Tällaisina iltoina on lupa käpertyä omaan pesään, sytyttää kynttilä ja juoda teetä, lukea kirjaa sohvalla ja kuunnella ehkä vähän surumielisen kaunista musiikkia, kuten Lana del Reytä. Olla vaan rauhassa. Mustat tulppaanit sopivat hyvin tunnelmaan.

Ei niin, ettenkö aurinkoisia päiviä arvostaisi – onneksi niitäkin on pian tulossa lisää.

I have always been facinated by rainy and gloomy days of summer (only when not too often). Sometimes I feel they fit better my personality than those bright summer days when you need to enjoy everything to the fullest. There’s special melancholic beauty in the moments in summer when you can just stay in, lit a candle and perhaps listen to some music that fits the gloomy weather, like Lana del Ray…

Kommentit (4)

 1. MissKoo

  Hei, löysin vasta blogisi ja kuinka ihana tämä onkaan!!!
  Samalla tiedustelisin mistä on tuo valkoinen emali (?)kannu? Sopisiloistavasti omaan käyttööni
  T, MissKoo

  • coffeetablediary

   Heippa! Todella ilahduttava kuulla, että löysit blogiini. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan! 🙂 Kannu on Ikeasta, niitä on myös mattamustana. Tosi kivan klassinen muoto!

  • MissKoo

   No sitten ehdottomasti vierailulle Ikeaan
   Ihanaa kesää☀️

  • coffeetablediary

   Kiitos samoin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *