Blogit
Coffee Table Diary

Riippumatto – terassin ihanin kaluste

La Siesta riippumatto Pihano Coffee Table Diary terassi

Kesän 2016 viimeinen viikonloppu! Ainakin kalenteri väittää niin. Mikä ihana auringonpaiste ja lämpö meitä hellikään eilen kovasta tuulesta huolimatta ja kauniilta tämäkin päivä näyttää. Kesän lopun ja terassin sisustuksen kruunaa ehdottomasti kauan haaveilemani riippumatto. Tuskin mikään muu kaluste muistuttaa yhtä paljon lomasta ja rentoutumisesta kuin riippumatto! Siinä kelpaa köllötellä sisustuslehden sekä kirjapinon kera ja fiilistellä kesän rippeitä aurinkoa tankaten.

Riippukeinu la siesta blogi-4

Riippumaton sain Pihanolta ja se on aiemmassa kollaasissakin fiilistelemäni La Siestan Mexicana XXL, johon mahtuu vaikka koko perhe köllimään, sillä painoa matto kestää jopa pari sataa kiloa. Perheen pienin oli ihan fiiliksissä matosta ja olisi halunnut vain keinua siinä. Mieskin kelpuutti terassin uuden tulokkaan hymyssä suin.

La Siesta riippumatto Pihano Coffee Table Diary terassi

Tämä kyseinen riippumatto on tehty käsityönä Meksikossa perinteisellä Mallas-tekniikalla siten, että ilmavalla matolla maatessa paino jakautuu tasaisesti ja olo on ihanan painoton. Täydellinen paikka vaikka päiväunille vapaapäivänä ja lomafiilikseen pääse samantien! Talomme katon lipan alla on tiiliverhoillut tolpat juuri sopivan neljän metrin etäisyydellä, joten maton sai helposti köydellä tolppiin tukevasti kiinni.

Riippukeinu la siesta blogi-6

Balmuirin pellavaviltti ja -tyyny, sekä alunperin makuuhuoneeseen hiljattain ostamani Linumun raidallinen tyynynpäällinen viimeistelivät terassin lepopaikan rennon ilmeen.

Leppoisaa sunnuntaita!

Our patio got so much cozier when the Mexicana XXL -hammock from La Siesta arrived. Handmade in Mexico with a traditional Mallas-technique the body weight distributes so that you feel perfectly weightless when laying on the hammock. The best thing is that the hammock is so large that it can accommodate the whole family. I cannot think of better way of spending the last weekend of this summer than enjoying the sunshine and reading a good magazine in the hammock!

Kommentit (2)

  1. JohannaL

    Ihana!

    • coffeetablediary

      Kiitos Johanna! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *