Blogit
Coffee Table Diary

Pukeutumishuoneeni

WIC blackwhite blogi-2

WIC BW blogi

Pukeutumishuoneeni tunnelmia ja yksityiskohtia ohessa. Ihana kun on tällainen ikioma pieni huone! Tämä arviolta kuuden neliön huone sijaitsee kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välissä. Aina kun kuljen sen läpi tulen hyvälle tuulelle, eli useimmiten aamuisin ja iltaisin. Kannatti valita vähän rohkeampi sävy seinille. Sävyn ansioista muun sisustuksen voi hyvin jättää suht pelkistetyksi ilman, että huone näyttää pliisulta tai keskeneräiseltä.

WIC blackwhite blogi

Mikään ei varsinaisesti ole muuttunut viime kuukausina sen jälkeen kun huutokaupasta löytämäni itämainen matto saapui. Suunnitelmassani olleet seinäkoukut odottavat vielä asentamista, marmorinen sentään on jo valmiina. Roosalla seinällä voisi olla jotain mustavalkoista kehystettynä. Valkoinen ja musta näyttää mielestäni ihanalta kun taustalla on hieman erikoisempi sävy.

Laitoin lipaston päälle vaiheeksi Sinnerlig-valaisimen aikaisemmin olleen Kartellin Cindyn tilalle. Tilaan sopisi upeasti myös jompi kumpi unelmavalaisimistani eli Flosin Gatto tai IC. Etenkin illalla huone on kiva valaista tunnelmallisesti, koska valosta ja tunnelmasta saa nauttia sängyssä maatessa. Jospa saisin viimeiset silaukset sisustukseen tehdyksi kevään aikana, jonka jälkeen vuorossa lisää kuvia laajemman esittelyn kera.

Hyvää viikonlopun alkua ja muistakaahan syödä Runebergin torttuja!

WIC corner blogi

Views and details of my walk-through-closet. The muted pinkish wall paint color from Farrow & Ball pleases my eyes. I’m so happy that I had courage to choose a bit unusual color, it makes such a difference to the atmosphere and makes me happy every time I enter the room. Still some fine-tuning to be done for the decoration, so wider angle pics will follow a bit later. Stay tuned! 

Kommentit (8)

 1. Sukhimatot

  Oi onpa luksusta! Ja seinien väri on todella kaunis, tuo nimenomaan sellaista pientä ylellisyyden tuntua.

  • coffeetablediary

   Voi kiitos, kiva kuulla! Värillä voi tehdä paljon, niin se vaan on, ja etenkin murretuilla sellaisilla. Nyt kun sanoit, ylellisenä itse asiassa minäkin koen tuon värin tuoman tunnelman, koska sävy on just eikä melkein. Mukavaa viikonloppua! 🙂

 2. Heidi

  Hei, kerrotko vielä mikä tuo ihana sävy olikaan nimeltään!

  • coffeetablediary

   Moikka Heidi! Kyseessä on Farrow & Ball merkin Estate Emulsion maalin sävy Dead Salmon, johon on sekoitettu 20% saman merkin harmaaseen taittavaa vaaleaa sävyä Strong White, eli tämä sävy on ”oma sekoitus”. Maalit on Atmosferasta Espoosta. Omien sekoitusten kanssa kannattaa olla tarkkana, koska maalit pitää sekoittaa tosi hyvin, että saa tasaisen tuloksen. Luonnossa sävy on mielestäni tummempi kuin näissä kuvissa, joiden ottohetkellä oli kirkas luonnonvalo, mutta aivan ihana yhtä kaikki, eikä ihan tyypillinen roosa tosiaankaan tai liian hempeä, vaan tosi mielenkiintoinen. Sen tapainen sävy mitä näkee tosi vanhojen kerrostalojen julkisivuissa toisinaan.

 3. JohannaL

  Pukeutumishuone olisi kyllä luksusta 🙂

  • coffeetablediary

   Sitä se on, ei millään tavalla välttämätön ja ehkä siksi just niin ylellinen! Tämän haaveen onneksi sain toteutettua remontissamme 🙂 Kivaa viikkoa Johanna!

 4. Jessy

  Uusi lukija täällä tuskailee; vaikuttaa kivalta ja kauniilta, mutta eihän näistä kuvista saa mitään käsitystä tilasta tai kokonaisuudesta..!! :/

  • coffeetablediary

   Ymmärrän tuskasi ja pahoitteluni! Olen huono kuvaamaan tiloja, jotka koen jotenkin keskeneräisiksi ja tykkään tehdä aika tiukkoja rajauksia. Laitan ehdottomasti kuitenkin mieleen tulevia juttuja ajatellen varsinaisen esittelyn vaatehuoneesta, kiitos siis kommentistasi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *