Blogit
Coffee Table Diary

Prada Helsinki + Saffiano Tote

Prada Helsinki Saffiano Tote bag laukku

Lipsutaan hetkeksi sisustamisesta pukeutumisen puolelle. Tiesittekö, että muotitalo Prada avaa liikkeen Helsinkiin ensi keväänä? Todella odottamatonta ja hienoa! Luin asiasta hetki sitten Private Blend -blogista. Tekee aika paljon ydinkeskustan katukuvaan saada näinkin upea maailmanluokan luksusbrändi edustetuksi, vieläpä tässä taloustilanteessa. Olen mieltynyt Pradaan brändinä tosi paljon! Siinä on ajatonta tyylikkyyttä, mikä minuun uppoaa. Ihan all time favorite laukkuni onkin kuvassa näkyvä Pradan Saffiano Tote mustana. Se tuo kaivattua ryhtiä ja skarppiutta asukokonaisuuteen sekä nostattaa omaa fiilistä ihan joka käyttökerralla. Lähes aina kun minulla on tärkeä palaveri tai tapaaminen, niin laukuksi valikoituu tämä Prada.

Ostin laukkuni ihanalta Lontoon matkalta vuonna 2012 kun olimme etsimässä hääpukua ystävälleni. Niinpä laukkuun liittyy myös kullanarvoisia muistoja. Kuvat ovat puhelinräpsyjä kyseiseltä matkalta. Olen käyttänyt laukkua todella paljon, mutta käytön jälkiä siinä ei juuri ole. Vaikka kyseessä ei olekaan ihan Hermèsin Birkinin kaltainen ikoninen klassikkolaukku, niin tätä laukkua uskon käyttäväni vielä vuosikymmeniä ja ehkä tyttäreni saa sen itselleen vielä joku päivä.

Onko siellä muita Pradan ystäviä?

Prada will open a store in Helsinki next spring 2016, very exciting and unexpected news! Hurray! 

Kommentit (4)

 1. Lumo

  Yhden Pradan omistan, entinen työnantajani osti sen minulle kiitokseksi viimeisellä yhteisellä Firenzen messumatkalla ennen kuin hän myi yrityksen. Nyt hän on jo kuollut, mutta laukkua käyttäessäni muistan aina häntä.

  Kuulin itsekin eilen liikkeen tulosta Helsinkiin, onkohan se tulossa Mikonkadun kulmaan entisiin Marimekon tiloihin.

  • coffeetablediary

   Oi mikä työnantaja, tarina ja muistot Pradallasi!! <3 Ymmärsin samoin, että juuri tuosta tilasta olisi kyse. Mielenkiintoista nähdä liike sitten keväällä.

 2. Anniina

  Innolla odotan jo, mahtava tieto. Prada on i-h-a-n-a <3

  • coffeetablediary

   Eikös olekin! On kyllä ihana merkki ja liikkeiden tunnelmakin ihan omaa luokkaansa. Muistan kiinnittäneeni huomiota Lontoossa kuinka tyylikkäitä myyjät olivat mustissa vaatteissaan ja jokaisella oli klassista punaista huulipunaa huulissaan. Liekö sattumaa, mutta sopivat liikkeen ilmeeseen kuin nakutettu. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *