Blogit
Coffee Table Diary

Postcard from the Paradise

Aurinkoenergiaa tropiikista talven keskelle! Näissä tunnelmissa vietin aikaisen talviloman joulukuun alussa perheeni kanssa. Paratiisi sijaitsi Thaimaan Krabilla ja luonto oli siellä upean vehreää. Sadekausi oli juuri loppumassa ja sesonki vasta edessä. Rakastuin lukuisiin upeisiin kasveihin, joita innokkaasti bongailin miettien, miten upea olisi saada asua jättikokoisten palmujen ympäröimänä. Kerätä kotiin maljakkoihin eksoottisia kasveja ja kookospähkinöitä – mieletön ajatus! Herttaista siivojaa nauratti kun ohitimme toisemme sylini ollessa täynnä hotellin pihamailta löytämiäni aarteita.

Luonto on ihmeellinen ja maailmassa on niin paljon kaunista nähtävää. Sen ja matkustelun upeuden muistaa aina kun pääsee maailmalle. Nyt tosin jo tuntuu, että tuosta lomasta olisi jo ikuisuus, mutta niinhän se aina menee. Onneksi muistot lämmittävät ja ensi vuodellekin on joitain matkoja tulossa.

Seuraavaksi luvassa juttua ja paljon kuvia viehättävästä hotellistamme. Hotelli Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort osoittautui juuri täydelliseksi lapsiperheen lomakohteeksi, mistä me miehenikin kanssa nautimme suuresti. Jatkoa matkajutulle siis luvassa pika puoliin!

We had a lovely winter vacation in beautiful Krabi in Thailand in the beginning of December. Here are some moods from our time in the tropical paradise. More pictures and about our experiences from the hotel Sofitel Krabi Phokeethra Golf and Spa Resort coming up soon!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *