Blogit
Coffee Table Diary

Pihan valaistus- ja sisustuspoimintoja

Pihakalusteet ja ulkovalaisimet Pihano Coffee Table Diary

Kesä on lopuillaan, mitä tuntuu hieman haikealta myöntää. Nytkö jo? Ei nyt aivan vielä kuitenkaan. Vaikka ajatukset karkailevatkin syksyyn, niin itse koitan ottaa kaiken irti tulevista viikoista terassielämästä nauttien, tällaisina aurinkoisina päivinä etenkin. Sisustettavaa vielä riittää ja muutakin laitettavaa, joten päätin vielä poimia joukon ihanuuksia aiheen tiimoilta. Onneksi sää näyttää suosivan tänä viikonloppuna ainakin täällä etelässä!

Sain kyselyjä Fiam Fiasta Soft -tuolien (1.) ostopaikasta  Terassin lepotuolit -postaukseen. Nuo supermukavat tuolit hankin alennusmyynnistä suomalaisesta pienestä Pihano.fi-verkkokaupasta, jota voin lämpimästi suositella! Pihanolle iso kiitos ja kumarrus nopeasta toimituksesta kotiovelle. Tuoreessa muistissa on ikävät kokemukset toisesta isommasta verkkokaupasta, jonka toimitus venyi viikosta toiseen alunperin ilmoitetun lyhyen toimitusajan sijaan, kunnes kesäloman loppumetreillä (ollessani terassilla edelleen ilman tuoleja) sain tarpeekseni ja löysin Pihanon.

Sesonkikalusteissa etenkin luotettava toimitus on todella tärkeä juttu, mikä on Pihanolla oivallettu, sillä toimitus tapahtui iloisena yllätyksenä vielä nopeammin kuin verkkosivuilla luvattiin. Loistavan asiakaspalvelun lisäksi yrityksen laadukas ja huolella poimittu valikoima vakuuttavat. Erityismainintana hyvät tuoteinfot sivustolla helpottamassa ostopäätöstä, sekä kiinnostavat tyylikkäät merkit, joista osaa myydään harvemmissa paikoissa, etenkin jos haluaa tukea kotimaista yritystä.

Pihakalusteet ja ulkovalaisimet Pihano Coffee Table Diary

Iltojen pimentyessä kalustuksen lisäksi valaistus alkaa taas muistua mieliin, joten valikoin Pihanon tarjonnasta kollaasiin kalusteiden lisäksi muutamia vaihtoehtoja pihaa valaisemaan. Kaikki nämä ovat LED-valaisimia, jotka saa suht helposti kytkettyä  tuotetietojen mukan. Erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja myös meidän omalle pihalle, joka kaipaa kipeästi lisävalaistusta.

Myös terassin lämmitys alkaa olemaan tarpeen, eikä viltit enää tahdo riittää yksinään. Pihanolta löytyy ratkaisuksi korkeatasoisia Solamagic-terassilämmittimiä, jotka sulautuvat linjakkaan designin ansiosta huomaamattomasti terassin rakenteisiin. Pidemmittä puheitta, ohessa lista suosikeistani!

Pihakalusteet

1. Fiam Fiesta Soft (beige) Italiassa perheyrityksen tekemä kerrassan mukava kansituoli ja kaunista ajatonta modernia designia 1970-luvulta asti. Taisin viedä viimeiset kappaleet alesta kyseistä mallia, mutta muita malleja merkiltä näytti vielä olevan muutamia jäljellä ennen kevään täydennyksiä.

6. La Siesta Modesta (latte) riipputuoli. Riipputuolit- ja matot viehättää minua suuresti, sisällä ja ulkona. La Siesta yhdistää eteläamerikkkalaiset käsityöläisperinteet saksalaiseen laatuun ja ajattomaan ilmeeseen. Tästä mallista oli ihania kuvia Pihanon sivulla sisätiloihin stailattuna.

8. Fatboy Tsjonge lepotuoli. Tässä mallissa on sitä jotain. Rentoutta ja varmasti myös mukavuutta merkin tuntien, mutta samalla myös tyyliä. Näistä saisi rennon loungen terassille.

10. La Siesta Joki Planet (koala) riippupesä lapsille. Supersuloinen kaluste pienille! Kun lapset viihtyvät terassilla, niin vanhemmatkin viihtyvät.

12. Fatboy Concrete Seat (taupe) istuin. Simppeli ja monikäyttöinen kaluste, joka toimisi kivasti myös pienenä sivupöytänä lepotuolin kaverina.

Ulkovalaisimet ja terassilämmitin

2. Garden Lights Focus LED spottivalaisin. Kuten sisällä, myös ulkona kannattaa muistaa yhdistellä erilaisia valaisimia eri tasoilla. Spoteilla saa luotua helposti tunnelmallaa ja moniuloitteisuutta korostaen pihan kauneimpia puita tai istutusryhmiä.

3. Solamagic S1 2000 Premium terassilämmitin. Ihan must-have kaikille, jotka haluavat nauttia terassin tunnelmasta myös iltojen kylmetessä ilman vilun väreitä.

4. Garden Lights Rumex LED pylväsvalaisin. Perinteistä käpyvalaisinta mukaileva ajaton malli.

5. Garden Lights Arco LED pylväsvalaisin. Modernin muotoilun eleetön valaisinkaunotar.

7. Moree Bubble Outdoor valaistu pöytä tai istuin, eli monikäyttöinen kaluste. Tällaiselllla saa myös tunnelmaliista lounge-fiilistä pimeneviin iltoihin.

9. Fatboy Edison the Petit pöytävalaisin. Söpö kuin mikä ja kulkee kevyesti paikasta toiseen. Valaistustasoja on kolme ja ladattu akku kestää tuntikausia. Näppärä pikkuvalaisin myös sisälle, etenkin jos pistorasiaa ei ole lähettyvillä.

11. Garden Lights Catalpa LED spottivalaisin. Tässä mallissa on mielestäni siisti industruaali fiilis, mikä toimii hyvin vaikka kivimurskaa korostamassa, kuten kuvassa.

Onko siellä puolella ruutua vielä intoa terassin ja pihan sisustamisen suhteen?

Leppoisaa viikonloppua!

A few favorites from Pihano.fi, which is Finnish webstore selling high quality outdoor furniture, lights, and heating systems. I bought my Fiam Fiesta Soft -chairs from there and got them very quickly with friendly service. 

Tuotekuvat Pihanon sivuilta (paitsi Fiam Fiesta). Sisältää mainoslinkkejä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *