Blogit
Coffee Table Diary

Pihajuttuja ja kaunis kesäkassi

Ikea Nipprig Coffee Table Diary
Ikea Nipprig Coffee Table Diary

Nyt se kesä sitten vihdoin alkoi – ihanaa! Koska koko viikko on ollut yhtä juoksua paikasta toiseen, oli ihanaa päästä puuhastelemaan pihajuttujen parissa eilen kaikessa rauhassa. Jokaiselle päivälle siuntaantui jotkut hauskat treffit tai kyläilyt. Kivaa tietysti ennen kaikkea, mutta samalla kotihommat ovat kasaantuneet ja itsekin kaipaa vaan kotona oloa. Näin ollen pihahommien kanssa hääräily viikonloppuna tuli kuin tilauksesta.

Ikea Nipprig Coffee Table Diary
Ikea Nipprig Coffee Table Diary

Eilen päivällä pääsin pyörimään puutarhakauppoihin ihan itsekseni ja tarttuihan sieltä mukaan muutamia kasveja. Ihastuin valkokukkaiseen hortensiaa muistuttavaan, mutta pienempikukkaiseen lumipalloheisiin, joita hankin kolme kappaletta. Kyseessä on metrin parin korkuiseksi kasvava monivuotinen koristepensas. Sopii hyvin syyshortensioiden joukon jatkeeksi etupihallemme. Herkkä tuo valkoinen lumipalloa etäisesti muistuttava kukinto! Lisäksi terassille ruukkuun löytyi herkullisen tumman luumun sävyinen hortensia.

Ikea Nipprig Coffee Table Diary
Ikea Nipprig Coffee Table Diary

Ostoskassina puutarhakaupoilla toimi aiemmin Ikean Nipprig-sarjan kassit, joita aiemmin keväällä hehkuttelin täällä. Kassit ovat juuri käytännölliset ja kesäisen kauniit erilaisen tavaran, kuten taimien ja puutarhakamojen roudaamiseen. Aluksi kiinnitin huomiota kassien hieman epäsiististi viimeisteltyihin sisäsaumoihin. Hinta huomioiden laatu on tosin aivan kohdillaan, eikä asia haittaa, koska en ole laukku olalla kaupungilla kulkemassa. Nämä kassit ajavat meillä samoja tarkoituksia kuin perinteiset Ikean siniset kassit, joissa design on sama kuin näissä kasseissa. Sillä erotuksella, että silmä lepää näitä katsellessa. Pihahommiin sopii myös mainiosti saman sarjan kesäinen hattu, joka oli menossa mukana.

Onko siellä päästy nauttimaan ulkoilmasta viikonloppuna?

Ikea Nipprig Coffee Table Diary

This weekend was all about hanging out outside enjoying the summer and good weather, which finally has arrived! I went garden shopping and got a few new plants to my garden. The shopping bag is from Ikea’s limited collection Nipprig. I love the fresh look of the bags, which are perfect for carrying around stuff such as plants. Also the hat is from the same collection. Hope you have also enjoyed the life outdoors this weekend! 

Kommentit (8)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Ihania kukkia olet ostanut. Meillä oli edellisen kodin pihalla lumipalloheisi. Se oli tosi kaunis, mutta sai riesakseen kirvat, joita ei saatu millään myrkyillä pois 🙁 Täällä on ollut kesän ensimmäinen kunnon kesäpäivä ja arvaa vaan ollaanko nautittu 🙂

  • coffeetablediary

   Oon kyllä aivan ihastunut tuohon lumipalloheisiin! Joskus aiemmin olen ostanut sitä leikkokukkana maljakkoon, joten kiva kun omalta pihalta löytyy nyt. Ikäviä nuo kirvat ja muut tuholaiset! Toivottavasti saadaan nauttia näistä ihanista säistä seuraavat viikot kun vihdoinkin tänne saapuivat! 🙂

 2. idis & interiööri

  Kauniita kukkia tosiaan 🙂 Täytyy kyllä hankkia itsellekin pari tuollaista kassia, ovat kauniita vaikka mihin tarkoitukseen ! Meilläkin paistoi tänään enimmäkseen aurinko, mutta perttanan migreeni vei petiin…tuli sitten oikea lepopäivä!

  • coffeetablediary

   Kukat on vaan niin ihania! 🙂 Suosittelen noita kasseja, jos niitä vaan vielä saa! No voi hitsin migreeni :/ Toisaalta lepo tekee aina hyvää! Toivottavasti jo parempi olo!

 3. Anniina

  Oi nytkö nuo kassit saatavilla?! Kauniit kukkaset 🙂 Meillä nautittu merituulesta ja auringosta vesillä – kesän tuntu oli läsnä.

  • coffeetablediary

   Ostin omani toukokuussa kun kauppoihin saapuivat! Onkohan niitä enää jäljellä?! Merituulesta nautiskelu tällaisella säällä on niin täydellisen kuuloista. Onnekkaita olette kun pääsitte vesille! 🙂

 4. Salla

  Ihana tuo kastelukannu! Mistä kaunokainen on löytynyt? Kauniita kastelukannuja ei oikein ole tullut vastaan..

  • coffeetablediary

   Ostin kannun viime vuonna Stockalta. Tykkään kans siitä kun on niin nätti! 🙂 Aivan kun olisin nähnyt samassa kaupassa tänäkin kesänä samantapaisia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *