Blogit
Coffee Table Diary

Heleät pääsiäiskukat ja aika rentoutua

Kukkaworkshop kukat olohuone-9Kukkaworkshop kukat olohuone-6

Kukkaworkshop kukat olohuone-3

Ihanaa aloittaa pitkät pyhät kotona kaikessa rauhassa kokkaillen, viinilasi kädessä ja fiilistellen tulevia vapaapäiviä. Kukkaworkshopissa Marimekolla loihtimani kimppu on tuonut ihanan keväistä tunnelmaa kotiimme viime päivät. Niin ihanat nuo kukat ovat, että koitan nauttia niistä jokaisen hetken täysillä, ennen kuin on liian myöhäistä. Keltaiset pääsiäiskukat jäivät hankkimatta tänä vuonna, ja muutkin valmistelut jäivät kaiken muun jalkoihin. Sitä paitsi jotenkin tuntuu aika vanhahtavalta ajatus yhdestä ainoasta oikeasta värivaihtoehdosta pääsiäisenä. Nämä kukkakimpun heleät pastelliset, valkoiset ja vihreät sen sijaan muistuttavat keväästä, enkä keksisi mieluisampaa kimppua meidän tulevia pyhiä sulostuttamaan.

Kukkaworkshop kukat olohuone-7

Siinä missä joulurauha syntyy omassa mielessä, niin syntyy myös pääsiäisen paras tunnelma. Ei siihen koristeita tarvita, vaikka tiput, noidat ja puput ovatkin kieltämättä saaneet uuden merkityksen perheen leikki-ikäisen myötä. Suurta iloa ovat tuoneet myös päiväkodissa askarrellut jutut ja iki-ihanat pääsiäiskortit, joita on saapunut yllättäen postitse – kiitos kaunis meitä muistaneille!

Kukkaworkshop kukat olohuone-8

Silti väittäisin, että koko perheestä kaikkein parasta juuri alkaneissa pyhissä on monen päivän kiireetön olo yhdessä perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Suunnitelmissa on siis ottaa ihan vaan rennosti ja ladata akkuja ilman suurempia suunnitelmia.

Oikein rentouttavaa ja mukavaa pääsiäistä teille!

Our easter flower bouquet is this year the one I did myself at Marimekko’s flower workshop, such pretty flowers. Happy Easter to you!

Kommentit (2)

  1. Paula

    No ovathan nuo kukat upeat ja keväiset. Aurinkoista Pääsiäisen aikaa kaikille.

    • coffeetablediary

      Kiitos Paula! Aurinkoista pääsiäistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *