Blogit
Coffee Table Diary

Valoa olohuoneeseen

Innolux Beagle olohuone Coffee Table Diary

Jos pitäisi nimetä suosikkiasia sisustamiseen liittyen, kärkipäässä olisi valo. Valo luo tilan ja tunnelman sekä mahdollistaa monet toiminnot, ei siis lainkaan vähäpätöinen juttu. Onnekseni meidän kodissa valo kulkee kauniisti ja luonnonvaloa täydentämässä on liuta monenlaisia valaisimia. Uusimpana joukon jatkeeksi saapui Innoluxin Beagle-valaisin, joka on 2016 syksyn uutuuksia ja sen on suunnitellut helsinkiläinen designtoimisto Mottowasabi.

Innolux Beagle olohuone Coffee Table Diary

Olohuone yksityiskohdat blogi-6

Beagle-valaisimen sain mukaani Innoluxin pressitilaisuudesta alkukesästä ja se löysi helposti paikkansa olohuoneestamme. Beaglen äärimmäisen yksinkertainen ja veikeä design tekee siitä monikäyttöisen kumppanin, joka ei liikaa huuda nimeään. Samaan aikaan valaisimen ilme on kuitenkin modernin persoonallinen.

Olohuone yksityiskohdat blogi

Ulkonäköä tärkeämpi on tietysti valaisimen antama valo. Beaglen osalta valonlähteenä on LED-polttimo ja sen tehoa on helppo säätää valaisimen suuntaa sekä asentoa muuttamalla, heijastamalla sitä enemmän kohden tilaa tai suodattamalla sitä pehmeämmin jonkun pinnan kautta, vaaka- tai pystyasennossa.

Innolux Beagle olohuone Coffee Table Diary

Meiltä Beagle löysi paikkansa ehkä hieman yllättävästi yhdistettynä marmorikantiselta antiikkikonsolipöydältä olohuoneen nurkasta. Tykkään yllättävistäkin kontrasteista sisustamisessa, ja supersimppeli moderni valaisin toimii juuri sellaisena ryhdistäen koko nurkkauksen. Siinä se valaisee tilan lisäksi ympärillään olevia aarteita, kuten taulua ja nuo rakkaat kipsiin valetut lapsen ja koiran jalanjäljet. Mukanaan valaisin toi yhden tunnelmallisen valonlähteen olohuoneemme pimeneviä iltoja piristämään.

Valoa alkavaan viikkoonne!

P.s. Vielä ehdit osallistua Habitare 2016-lippujen arvontaan puoleen yöhön asti Coffee Table Diaryn Facebookissa ja Instassa.

The latest addition to our living room’s lighting is Innolux Beagle table lamp, designed by a Helsinki based design studio Mottowasabi. I like the simple and crisp look, which is easy to combine to many different interiors – from super modern to more classic like ours. Together with the antique console it creates a good contrast and straightens the nook.

Kommentit (1)

  1. Sisustusvinkit: Kodin valaistus – Meillä Kotona -blogit

    […] ja valaisinten teknisiin ominaisuuksiin. Merkiltä löytyy moderneja uutuusmalleja, kuten aimmin täälläkin vilahtanut veikeä Beagle, mutta myös klassikkoja vuosikymmenten […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *