Blogit
Coffee Table Diary

Oi ihana valo

Aamuaurinko kotona blogi-3

Aamuaurinko kotona blogi-9

Aamuaurinko kotona blogi-12Aamuaurinko kotona blogi-14      Aamuaurinko kotona blogi-6 Aamuaurinko kotona blogi-4

Rakastan kevättä ja sitä kun koti kylpee taas valossa! Talomme on pitkulainen ja suurin osa ikkunoista on itään ja länteen. Niinpä kotimme kimaltee kauniissa luonnonvalossa etenkin aamuisin ja iltaisin. Näille kuville ei ole sen kummempaa syytä, kuin vierailulle tullut kaunis aamuaurinko eilisaamuna yhdistettynä kotipäivään. Sisustus on ihan ennallaan ja innostusta sen päivittämiseen on ollut hieman vähemmän viime aikoina. Kun pääsee vierailemaan työn puolesta toinen toistaan kauniimmissa kodeissa, alkaa väkisinkin haaveilemaan, miltä tuntuisi asua jossain ihan toisenlaisessa kodissa.

Olen myös huomannut, että kun saa toteuttaa sisustusideoita kodin ulkopuolella, tekee iltaisin ja vapaa-ajalla mieli tehdä jotain ihan muuta kuin sisustaa omaa kotia. Jotain pientä freesausta kotimme kyllä kaipaisi kun kevät alkaa olla täällä, täytyypä katsoa jos viikonloppuna ehtisin paneutua asiaan!

Aurinkoista viikonlopun alkua!

Our home bathing in morning sun yesterday. Love that light and the fact that spring is almost here.

Kommentit (2)

  1. Lumo

    Kevään lisääntyvä valo on kyllä ihanaa! Pöly tosin erottuu herkemmin, mutta ainaisen pimeyden väistyminen on kyllä upeaa!

    • coffeetablediary

      Totta, valitettavasti! 😀 Saa ainakin inspistä kevätsiivoukseen kun pölyltä ei voi ummistaa silmiä! Pimeän kauden päättyminen on vaan niin ihanaa vuosi toisensa jälkeen. Ihana kun on neljä vuodenaikaa ja ollaan niin jo voiton puolella talven suhteen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *