Blogit
Coffee Table Diary

Moderneja ruukkuistutuksia

Modernit ruukkuistutukset terassi Coffee Table DiaryModernit ruukkuistutukset terassi Coffee Table Diary

Tänään valokuvasin terassia ja samassa yhteydessä päivitin hieman ruokapöydän ympäristön ruukkuistutuksia. Laajempaa kuvakulmaa ja terassin maalausprojektin lopputuloksen esittely huomenna, mutta sitä ennen pieni vilkaisu ruukkuistutuksiin. Isommasta ruukusta löytyy hopeaköynnös, jonkinlainen tummanpunainen hirssi, jolla on kauniit lehdet sekä herkkä valkokukkainen poutapilvi. Toisessa ruukussa on valkoinen ritarinkannus, joka on monivuotinen kasvi oikeasti, mutta meillä toistaiseksi vain kesäkukkana. Kolmannessa ruukussa puolestaan on heinämäinen viiruhelpi, joka kuulemma leviää todella herkästi perennapenkissä ja on myös monivuotinen kasvi.

Modernit ruukkuistutukset terassi Coffee Table Diary

Aika väritöntä näiden kasvien osalta vastapainoksi runsaammille etupihan perennapenkeille, mutta tällainen hillitympi ilme miellyttää tällä hetkellä ja sopii mielestäni terassin sisustukseenkin paremmin!

Modernit ruukkuistutukset terassi Coffee Table Diary

Puutarhamyymäläreissulla ihastelin myös suklaakosmosta, jonka kauniin ruskeanpunaisen sävyiset kukat miellyttävät silmää ja tuoksuvat suklaalle. Vastaan tuli myös aitoviikuna söpöjen pienten hedelmänalkujen kera. Melkein sorruin hankkimaan myös amppelimansikan, joita ihastelin myös Asuntomessuilla. Ehkä ensi kesänä!

Ruukkukasveilla saa päivitettyä terassin ilmettä tosi helposti ja fiiliksen mukaan. Homma jatkunee kun terassin oleskelutiloja saadaan hiljalleen sisustettua. Huomenna kuitenkin laajempaa kuvakulmaa terassista ja maalausprojektin kuulumisia!

Minkälaiset ruukkuistutukset ulkona on teidän mieleen?

Simple flowers and plants in our backyard patio.

Kommentit (4)

 1. Liisa

  Hei! Löysin blogisi muutama päivä sitten:
  aivan ihastuttava ja teillä on todella kaunis koti!

  • coffeetablediary

   Hei Liisa! Kiitos kauniista kommentistasi, ilahduttavaa aina nähdä uusi lukija blogissa:) Oikein lämpimästi tervetuloa lukemaan jatkossakin, toivottavasti viihdyt! Aurinkoista loppukesää! 🙂

 2. Virpi

  Ihana terassi. Niin tyylikäs ja kaunis.

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon! Tykätään kyllä, vaikka ympäristössä riittääkin vielä hommaa – onneksi kaiken sen voi rajata kuvista pois ja keskittyä valmiisiin kohtiin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *