Blogit
Coffee Table Diary

Moderni merenrantakoti | Latest work

Jollas stailaus blogi-8Jollas stailaus blogi-13

Tervetuloa kierrokselle yhteen henkeäsalpaavan hienoon kotiin, joka oli ilo saada stailata myyntiin. Tämä huippumoderni merenrantakoti sijaitsee Helsingissä aivan luonnon helmassa omassa rauhassa ja samalla silti lyhyen ajomatkan päässä palveluista. Luonto tulee lähes sisälle isoista ikkunoista, jotka avautuvat merelle ja taloa kehystävät upeat havupuut. Sykähdyttävä ilmestys, missä moderni pelkistetty arkkitehtuuri ja luonto yhdistyvät harmonisesti seesteiseksi kokonaisuudeksi.

Yksi mielenkiintoisemmista puolista tässä työssä on se, kun saa samalla nähdä niin erilaisia koteja, joista jokainen on omalla tavallaan kaunis ja tuoda näitä puolia esille. Tämän kodin stailauksessa pyrin korostamaan kodin pelkistettyä harmoniaa tuomalla ympäröivän luonnon inspiroimia pehmeitä sävyjä sekä materiaaleja modernien vaaleiden kovien pintojen vastapainoksi.

Jollas stailaus blogi-11Jollas stailaus blogi-9

Tämän luksuskodin ylimmässä kerroksessa sijaitsevat yhteiset oleskelutilat, missä voi nauttia merinäkymistä takkatulen tai ruokapöydän ääressä. Maisemat ovat kuin taulu, joka muuttuu vuoden aikojen mukaan. Isossa täysin varustellussa modernissa avokeittiö sopii kokkailla ja seurustella. Huomioni kiinnittyi kattoon, joka on poikkeuksellisesti puulla päällystetty. Tilan ollessa korkea ja lattian vaalea, se tuo mielenkiintoisen kontrastin ja lämpöä kokonaisuuteen. Oleskelutiloista on useampi ovi terassille.

Jollas stailaus blogi-14Jollas stailaus blogi-12

Laskeudutaan talon keskikerrokseen, jossa on myös pääsisäänkäynti. Kulkeminen kerrosten välillä on vaivatonta, löytyyhän kodista monen muun huippuvarusteen lisäksi hissi. Kyllä, hissi ja vieläpä lähes äänettömästi kulkeva. Niinpä kauppakassit kulkevat sulavasti alimman kerroksen autotallista yläkerran keittiöön. Keskikerroksessa on kolme makuuhuonetta jälleen upein maisemin.

Jollas stailaus blogi-2Jollas stailaus blogi-6

Perällä omassa rauhassa on päämakuuhuone, jonka läheisyydessä on sykähdyttävän kaunis kylpyosasto, kodinhoitohuone sekä suuri vaatehuone. Makuuhuoneen musta takaseinä on rouhealla struktuurimaalilla kivimäiseksi käsitelty, mikä sopiii hyvin kylpytilojen upeisiin tummiin laattoihin. Myös saunaosastolta on suora käynti ulos vilvoittelemaan, totta kai.

Jollas stailaus blogi-3Jollas stailaus blogi-5

Eivätkä mukavuudet suinkaan tähän lopu. Tästä kodista löytyy myös useampi kylpyhuone, ulkoporeamme, viinikellari ja iso autotalli. Koko komeuden kruunaa kauniisti laitettu piha, jonka valaistu polku johtaa omalle rantasaunalle sekä laiturille. Myös saunarakennuksessa on keittiö, oleskelutilat ja sänky, joten siellä kelpaa vieraidenkin majoittua kaikessa rauhassa.

Niin kauniit kuin nämä lumiset talvinäkymät ovatkin, voin vain kuvitella miten ihana koti olisi kesällä. Ei varmasti yhtään hullumpi paikka nauttia aurinkoisista päivistä ja käydä merellä virkistäytymässä. Lisätietoja löydät täältä, sillä koti etsii nyt uusia asukkaita.

Näiden kuvien kera toivotan oikein rentoa pyhien jatkoa teille!

Jollas stailaus blogi-15

Amazing home in Helsinki by the sea in the above pictures with all the luxuries one could imagine, now for sale at Bo LKV. Interior styling by me.

Photos: Bo LKV by Juhana Tuomi

Kommentit (2)

  1. Nea

    Mieletön talo ja onnistunut stailaus! Kelpaisi asustella. Piste iin päälle tuo takan edessä oleva värikäs matto muuten rauhallisen värimaailman keskellä.

    • coffeetablediary

      Kiitos Nea kommentistasi! 🙂 Voi kyllä kelpaisi, vaikka muutos vanhaan taloon tottuneelle olisikin aikamoinen. Hauska kun bongasit Kelim-maton, minustakin se tuo kivaa lämpöä ja sopii etenkin takan läheisyyteen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *