Blogit
Coffee Table Diary

Milanosta moi!

Coffee Table Diary Milano

Moikka moi Milanosta! Täällä ollaan pitkällä olevaa kevättä fiilistelemässä, sekä Salone del Mobile -messuista ja design weekistä inspiroitumassa. Lämpömittari näyttää päivällä yli 20 astetta parhaimmillaan ja se jos mikä tuntuu ihanalta. Ensivaikutelma kaupungista on oikein postiivinen. Ei niin suuri kuin Rooma, mutta metropoli kuitenkin erilaisine kiinnostavine kaupunginosineen.

Coffee Table Diary Milano

Eilinen päivä verähti sisustusalan maailman suurimpiin tapahtuviin kuuluvilla Salone del Mobile -huonekalumessuilla. Inspiraatiota löytyi paljon enemmän kuin pystyy yhden päivän aikana ottamaan vastaan. Siis voi luoja, minkä kokoiset messut! Helsingin messukeskuksen kokoisia halleja toinen toisensa perään. Merkkien osastot puolestaan näyttävät enemmän viimeisen päälle laitetuilta lippulaivamyymälöiltä sisältä ja ulkoa, kuin ’messustandeiltä’. Hieno kokemus ja todella mielenkiintoinen päivä sisustustaivaassa! Messujuttuja Milanosta siis luvassa ja sitä ennen paloja jo Instassa.

Niin ja sitä ennen Milano-vinkkejä otan myös ilomielin teiltä vastaan! Suunnitelmissa ainakin paljon kehuttu Bulgari-hotellin sunnuntaibrunssi ja käynti design weekiä varten sisustetussa Marimekko Homessa. Lisäksi Pradan liikkeessä haluaisin käydä ja nähdä Duomon. Viinejä, gelatoja ja antipasteja toki unohtamatta.

Aurinkoista viikonloppua toivotellen!

Greetings from the Milan design week!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *