Blogit
Coffee Table Diary

Matkalle mukaan

En ole ollut pitkään aikaan matkalla, joten todella kutkuttavan ihanaa lähteä! Matkan odotus ja pakkailu on ehdottomasti tärkeä osa reissua. Niin ihanalta kun alkava syksy tuntuukin uusine alkuineen, niin kiva päästä hetkeksi vielä lämpöä ja inspiraatiota tankkaamaan.  Ohessa pieni kurkistus siihen, mitä ajattelin pakata mukaani vaatekaapistani.

Keltainen kellohihainen mekko löytyi Zarasta ja ihastuin siihen todella paljon. Sen ajattelin pukea joku ilta Roomassa päälleni kun hipsimme illallistamaan. Mukaan myös olkaimeton musta jumpsuit iltamenoja ajatellen ja jalkaan ihanan väriset nudet Pura Lopezin avokkaat.

Koska lämpimiä säitä on luvassa, lähtee mukaan myös silkkishortsit ja lierihattu. Aion myös uhmata syyskuuta ja laittaa vielä kerran päälle kesän suosikkini, valkoisen henkäyksen kevyen pitsimekon.

Matkalla suosin monikäyttöisiä vaatekappaleita, jotka käyvät aamusta iltaan tarvittaessa. Kuten midimittainen viinipunainen vekkihame, off-shoulder t-paita ja Chanelin lompakkolaukku.


Jos viileämpiä säitä sattuu kohdille, mukaan lähtee cashmir-neuletakki. Jalassa ajattelin kuitenkin vielä pitää sandaaleja päivisin. Matka-asuksi puolestaan Lindexiltä hiljattain hankittu ribbicollegemekko, joka on ihanan rento, mutta kuitenkin riittävän tyylikäs vaatekappale.

Packing for Rome…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *