Blogit
Coffee Table Diary

Luetuimmat koti-postaukset | osa 1

Coffee Table Diary Farrow & Ball dead salmon

Heippa vaan! Koska teitä uusia lukijoita on onnekseni löytänyt tänne useita viime aikoina, ajattelin tehdä pienen koosteen aiemmista postauksista kotikuvien kera. Tervetuloa, super kivaa kun olette löytäneet tänne. Toivottavasti viihdytte mukana, uudet ja vanhat ystävät! Ohessa satunnaisessa järjestyksessä viisi luetuimpiin kuuluvaa omaan kotiin keskittyvää juttua Coffee Table Diaryn matkan varrelta.

Coffee Table Diary Farrow & Ball Mole's Breath

Makuuhuoneen uusi ilme

Makuuhuoneemme päätyseinä sai Farrow & Ballin myyrän harmaan Mole’s Breath -sävyn viime loppu kesästä. Huoneen murrettu sävymaailma ja päivitetty simppeli sisustus miellyttää vieläkin joka päivä. Jaksan päivästä toiseen fiilistellä Noguchin Vitralle suunnittelemaa Akari-valaisinta joka muodostaa harmonisen näkymän vaatehuoneen puuterin vaaleanpunaisten seinien välistä makuuhuoneeseen katsottuna.

Coffee Table Diary Farrow & Ball strong white Coffee Table Diary Farrow & Ball strong white

Keittiön uusi sävy ja tunnelma

Viime kesänä muistan maalanneeni ja paljon. Suurin osa kotimme seinistä sai ylleen puuterisia sävyjä, kuten myös keittiö, jonka tunnelma muuttui täysin. Keittiön seinien sävy tummeni vain hiukan, mutta vaikutus viihtyvyyteen oli todella suuri.

Coffee Table Diary Farrow & Ball skimming stone Linie Design Asko-matto

Olohuoneeseen saapunut Linie Designin Asko-matto on edelleen todella mieluinen ja pysynyt oikein hyvässä kunnossa herkästä väristä huolimatta. Suositus tälle edulliselle ja yksinkertaisenkauniille villamatolle, joka syystäkin noussut hitiksi useiden sisustajien ja blogien keskuudessa.

Kotimme harmonisimman tilan esittely vuorossa kotikierroksella. Tässä tilassa mieli ja keho lepäävät enkä vieläkään saa tarpeekseni Foscarnin Caboche-valaisimesta katossa. Hieman tuoreempia kuvia uusista kuvakulmista kylpyhuoneosastosta tässä postauksessa. Vaikka musta saunan huippuvuodet ovatkin ehkä takana, pidän omastamme edelleen todella paljon. Ihanan hämyinen tunnelma, muttei kuitenkaan liian synkkä lasi-ikkunoiden ja -ovien ansiosta. Myös tilan laattavalinnat miellyttävät edelleen.

Coffee Table Diary spa sauna Foscarini Caboche

Coffee Table Diary spa sauna kylpyhuone Coffee Table Diary spa sauna kylpyhuone

Pienellä tuunauksella tyttäreni keittiö sai alkuvuonna ihanan mintunvihreän sävyn, marmoritason ja messinkihanat. Lopputuloksesta tuli tosi herkullinen ja keittiö onkin kovassa käytössä päivittäin. Samalla sain fiilisteltyä vähän toisenlaisia keittiömieltymyksiä, kuin oma moderni eleetön ja ajaton keittiöni. Sävy Teresas’s Green Farrow & Ballilta on myös osoittautunut hyväksi, eikä siihen ole kyllästynyt.

Coffee Table Diary Ikea duktig lastenkettiön tuunaus
Coffee Table Diary Ikea duktig lastenkettiön tuunaus
Olipa hauska käydä läpi vanhoja postauksia. Taidan tehdä vielä toisenkin jutun samalla teemalla kun pääsin vauhtiin. Aurinkoa ja iloa viikonloppuunne!
Here are a few of the most read home -related posts throughout the history of my blog.

Kommentit (4)

 1. Jessy

  Hei.
  Kuulun uudehkoihin lukijoihin. Kiva kun jaat kotikuvia; aidot ympäristöt inspiroivat eniten. Tuo teidän kylpylä on kyllä ihan uskomaton!! Cabochet ihastuttaa enkä ole ennen nähnyt sitä kylpytiloissa. En voi kuin kuvitella millaista on väläyttää valot päälle tuonne ja aloittaa uusi päivä. Wau.
  Saanko kysyä minkälaisessa talossa asutte; ok-Talousmyymälä, kerrostalo? Miltä aikakaudelta?

  • coffeetablediary

   Heippa! Mukava kuulla, että olet löytänyt inspiraatiota – kiitos! Vähän ehkä hullua pitää tuollaista valaisinta kylppärissä, mutten ole katunut hetkeäkään. Se näyttää kyllä tosi kivalta tilassa ja saunankin lauteilta voi valaisinta ihastella. Kotimme on 50-60-luvuilla rakennettu okt, kivitalo, suurin osa yhdessä kerroksessa, paitsi kylpyhuone-sauna alakerrassa. Kodistamme on tämän kuun Avotakassa juttu, missä kerrotaan vähän lisää talomme historiasta ja jutusta saa paremman kuvan myös huonejaosta jne. Jos kiinnostaa saada vähän laajempaa kuvaa, niin kannattaa vilkaista. 🙂

 2. Eliisa

  Niin kaunis ja inspiroiva koti teillä!

  Miten olette ratkaisseet keittiönnne yläkaapittoman puolen valaistuksen?

  • coffeetablediary

   Hei Eliisa! Kiitos kauniista kommentista! 🙂 Meillä on keittiössä spotit 6kpl (2 sarjaa himmentimillä) katossa yleisvalona ja pieni Artemide Tolomeo liesituulettimen kotelon seinässä työskentelyvalona sekä liesituulettimen valaisimet. Tuo Tolomeo on ihan must valaistuksen kannalta kun spotit jää niin kauas.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *