Coffee Table Diary
Coffee Table Diary

Lomahaaveita

ray ban wayfarer aurinkolasit tortoise

Pimeimpään vuodenaikaan huomaa haaveilevansa aurinkolomasta. Siitä kun saa sukeltaa iltaisin hotellin mankeloituihin lakanoihin, kävellä aamulla herkuista notkuvaan aamiaispöytään, lukea kirjaa ja ottaa nokoset meren huminaa kuunnellen palmun katveessa. Sama kiireetön kaava päivästä toiseen. Ai että! Haaveilua vauhdittaakseni minulla on Vacation Dreams -kansio Pinterestissä, mihin on ihana sukeltaa arjen pyörteistä fiilistelemään loma-ajatuksia. Onnekseni yksi matka lämpimään on vielä tiedossa tämän vuoden puolella. Matka mielessä hankin uudet aurinkolasit Ray Banin Wayfererit, jotka ovat todelliset klassikot, Instrumentarium-yhteistyöstä saamallani lahjakortilla.

Onko teihin lomakuume iskenyt?

Seuraathan blogiani! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Dreaming of a vacation… For that purpose I have Vacation Dreams -folder in Pinterest also.

Kommentit (8)

 1. -HEINI-

  Just noin meni tämä viikko :). Eilen tultiin lomalta kotiin ja seuraava loma onkin jos aikapitkälti varausta vaille suunniteltu.. Ihanaa sunnuntaita!

  • coffeetablediary

   Aika luksusta kun uusi matka jo suunniteltuna, olette onnekkaita! Ihanaa viikkoa! 🙂

 2. Anonymous

  Keskiviikkona lomakuumetta parantelemaan Oo Las Palmakseen.

  • coffeetablediary

   Mahtavaa kun noin pian matkaan! Rentouttavaa lomaa! 🙂

 3. Lumo

  En ole oikein rantalomailija, mutta kaupunkilomalle olisin valmis lähtemään vaikka heti! Fiilistelin viime viikolla vuoden takaista Japanin-matkaamme, kun kokosin joululahjaksi miehelleni valokuvakirjaa matkasta. Matkakuume nousi huippulukemiin, vaikka nyt ei olekaan mitään matkaa varattuna.

  • coffeetablediary

   Kaupunkilomat ovat nekin ihania! Japanin matkassa on varmasti kauaksi aikaa fiilisteltävää – ollut omalla haavelistalla pienen ikuisuuden, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kuvatkirjat ovat tosi kivoja joululahjoja, pääsee vähän kuin uudestaan matkalle muistellessa. 🙂

 4. Anonymous

  Oioioi.. tuosta lomahaaveliusta tarttuu heti matkakuume 😉 Vaarallista. Onneksi marraskuu vaihtuu huomenna joulukuuksi.

  -Henrietta

  • coffeetablediary

   Sorry, Henrietta! Vaikea uskoa, että sinun kaltaisella maailmanmatkaajalla ei olisi matkaa tiedossa 😉 Superkiva kun kommentoit, mukavaa viikkoa ja kuullaan! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *