Blogit
Coffee Table Diary

Lomalla viimeinkin

Coffee Table Diary antiikki kynttilänjalka

Olen vihdoin virallisesti lomalla, niin ihanaa! Sää vaan on ollut ihan kummallinen, vähän väliä sataa ripottelee, mikä hidastaa aidanmaalausprojektiani. Silloin ei auta muu kuin ottaa rennosti, poimia kukka pihalta maljakkoon, laittaa jotain hyvää ruokaa ja keittää kahvit. Sadesäällä on ihana sytyttää myös kynttilä ja nauttia raukeasta fiiliksestä. Kun ei ole kiire mihinkään. Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä minulla ei ole juuri mitään lomasuunnitelmia, mikä tuntuu tosi hyvältä.

Olemme hifistelleet kahvijutuilla muutenkin viime aikoina. Hankimme legendaarisen japanilaisen Harion kuumavesipannun ja suodattimen, joiden avulla olemme käsin suodattaneet kahvimme. Aiemmin olen kotona luottanut perus Mocca Masteriin,  mutta täytyy sanoa, että käsinsuodatettu kahvi on monin kerroin pehmeämpää ja makoisampaa eikä kitkeryydestä ole tietoakaan. Kahvin teko Harion tyyliin pyörivin liikkein vettä kaatamalla pieniä taukoja pitäen on myös meditatiivista ja tekee kahvihetkestä vähän spesiaalimman.

Coffee Table Diary antiikki kynttilänjalka

Kuvissa vilahtava messinkinen vanha barokkihenkinen kynttilänjalka tarttui puolestaan mukaan viikonlopun mökkireissulta kun satuin ihastelemaan sitä, minkä innoittamana anoppini vaati saada antaa sen mukaamme. Hän iloitsi tehdessään minut iloiseksi ja saadessaan samalla hyvän syyn lähteä antiikkiliikkeisiin etsimään uutta kynttilänjalkaa itselleen. Onnekas minä ja todellinen win-win tilanne siis!

Coffee Table Diary antiikki kynttilänjalka

Lämpimät kiitokset vielä ilahduttavista kommenteistanne kotijuttuumme ja edellisiin postauksiin eri kanavia pitkin, pyrin vastaamaan niihin pikimmiten! Myös muuan kesäinen ruokaresepti tulossa blogiin huomenna mauista, joita olen fiilistellyt viime aikoina. Tulossa myös terassin mikrosementtipöydän esittelyä piakkoin, lisää asuntomessukuvia, sekä koostetta blogini kaikkien aikojen luetuimmista postauksista etenkin teitä uusia lukijoita ajatellen!

Oikein leppoisaa viikkoa sinne puolelle ruutua!

The weather has been strange lately here in Finland. When it is raining it is good time to make some good coffee, light up a candle and just enjoy the lazy vacation mood without much to do. 

Kommentit (2)

  1. Idis & Interiööri

    Oikein rentouttavaa lomaa <3

    • coffeetablediary

      Kiitos, samoin Tanja! Olipa muuten hauska kun törmättiin messuilla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *