Blogit
Coffee Table Diary

Linum uutuudet 2016

Linum syksy 16

Linum syksy 4 16Linum syksy 2 16 Linum syksy 3 16  Linum syksy 6 16 Linum syksy 7 16 Linum syksy 8 16

Näiden Linumin hiljattain julkaistujen syksyn 2016 malliston kuvien perään olen huokaillut jo useaan otteeseen. Tunnelma, sävyt, materiaalit ja tyyli – kaikki iskevät ihan täysillä. Linum on onnistunut luomaan upeita mallistoja ja esittelemään niitä tunnelmallisissa pressikuvissaan kerta toisensa jälkeen viime vuosina, ja noussut omissa silmissäni kiinnostavimpien merkkien joukkoon tekstiilien osalta.

Merkki on laajentanut myös piensisustuksen puolelle ja ainakin noissa leikkuulaudoissa on jotain todella oivaltavaa. Myös messinkiset salaattiottimet  ja serviettirenkaat ovat super tyylikkäät kuitenkin ajattomalla tavalla. Syksyn väreihin kuuluu tumma sininen, veden vihreä, puuteri roosa, sekä kerman valkoinen. Kauniilta näyttää mallisto vintage puukalusteisiin ja vanhaan kuvauskohteeseen yhdistettynä inspiroivan stailauksen kera.

Mallistossa näkyy mielestäni hyvin Linumin luovan johtajan Karin Wardin kädenjälki, jonka upea koti on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Tällainen pehmeä kodikas ja aavistuksen feminiininen tyyli on just eikä melkein makuuni. Ilahduttavaa on myös nähdä hieman runsaampaa ja pehmeempää ilmettä tulevan hiljalleen pinnalle vuosia vallinneen graafisemman skandinaavisen tyylin tilalle.

Leppoisaa viikonloppua sinne ruudun taakse!

These inspiring pictures are from the loveliest fall 2016 collection from Linum. I have fallen in love with these press pictures and watched them many times already. The mood, colors, location, styling, materials – everything is simply stylish and inspiring. In my mind, Linum has really stood out with their collections and fresh images in the last few years this collection continuing the same successful path. 

Pictures Linum by Jonas Ingerstedt styling Dusty Deco

Kommentit (4)

 1. Sisustusuutiset 22/2016 – Meillä Kotona -blogit

  […] Sitten hypätäänkin ruotsalaisiin uutuuksiin. Linum on uudistanut mallistoaan hienosti, eikä tämä syksy-talven 2016 mallisto poikkea uudesta tyylikkäästä linjasta. Syksyn mallistossa nähdään mm. tummansinistä, vihreää ja vaaleanpunaista – ajattomien mustan, valkoisen ja harmaan sävyjen lisäksi. Linum on myös laajentanut mallistoaan sisustuksen oheistuotteisiin kuten leikkuulautoihin, salaatinottimiin sekä servettirenkaisiin. Lisää kauniita kuvia uudesta mallistosta voit kurkata blogikollegani tontilta Coffee Table Diarystä. […]

 2. Katja

  Hyvin kaunista on 🙂 Kiva on nähdä vaihteeksi tällaisia runsaampia ja hiukan värikkäämpiä sisustuskokonaisuuksia

  • coffeetablediary

   Näihin kuviin tykkään itsekin palata, etenkin näin syksyn lähestyessä! Linum osaa <3 Kiva kun kommentoit Katja & hyvää viikonloppua!

 3. Uusi sisustustrendiväri ruskea? – Meillä Kotona -blogit

  […] merkkien syksyn ja talven mallistoja seuraamalla. Ihania löytyy muun muassa Marimekon ja Linumin kauden […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *