Blogit
Coffee Table Diary

Lamp Crush: Cestita

Olen rakastunut! Rakkauden kohteena ovat espanjalaiset kypsään viidenkympin ikään ennättäneet sympaattiset sisarukset. Puhun valaisimesta Cesta ja sen pikkusiskosta Cestita, jotka Miguel Milá on suunnitellut vuonna 1962. Santa & Cole valmistaa näitä valaisimia, jotka soveltuvat niin lattialle kuin pöydällekin valaisemaan. Muotokieli on äärimmäisen ajaton ja sympaattinen. Lyhtymäisyys vie ajatukset Aasian suuntaan. Pienempi Cestita olisi tosi kätevän kokoinen yleisvalaisin, jolle keksin jo monta paikkaa kotonani. Ihastusta herättää myös nämä valmistajalta lainatut kuvat, jotka on tosi tunnelmallisesti stailattu.

Tykkäätkö sinä tästä valaisinkaksikosta?

I’m head over heals in love with these two table lamps. Cesta & smaller Cestita were designed in 1962 by Miguel Milá and are produced by Santa & Cole. I love the cozy and timeless design. Like it or not?


Pictures via Santa & Cole

Kommentit (8)

 1. Vilja @ muotoseikka

  Löysinpä kauniin uuden blogin! Päivän paras saavutus 🙂 Meillä on vähän eri maku, mutta pidän tyylistäsi erittäin paljon, etenkin koruttomista ja riisutuista elementeistä kodissanne.
  Käy toki kurkkaamassa minunkin blogiini osoitteessa
  http://muotoseikka.blogspot.fi/
  Aurinkoista kevättä!

  • coffeetablediary

   Moi Vilja! Ihana kun löysit tänne ja pidät 🙂 Ilahduttaa kovin! Kävinkin jo blogissasi pikavisiitillä ja näytti todella viehättävältä ja raikkaalta. Täytyy ehdottomasti jäädä lukemaan ja tutustua paremmin! Kiitos & aurinkoista kevättä sinullekin!

 2. Tuija / form follows function

  Klassinen materiaali (rottinki/puu) yhdistettynä vähäeleiseen, aikaakestävään muotokieleen, siinäpä se yksinkertaisuudessaan taitaa olla klassikon resepti.
  Ensimmäisenä tuli mieleeni, että onpa helppo siirreltävä. Kahvasta 🙂

  • coffeetablediary

   Sinäpä sen sanoit Tuija! 🙂 Tuo kahva on ihan mieletön oivallus kaikessa yksinkertaisuudessaan.

 3. idis & interiööri

  No ovatpa tosiaan sympaattiset <3 Osu ja uppos! Mukavaa viikonloppua !

  • coffeetablediary

   Hauska kuulla, että sielläkin tykätään! Kiitokset & mukavaa viikonloppua! 🙂

 4. Sofia F

  Tää on aivan ihanan symppis! Muistaakseni viime Habitaren aikaan ihastelin Artekin myymälässä 🙂 Täydellinen kaveri parvekkeelle tai terassille!

  • coffeetablediary

   Eikös olekin söpö pikku kaveri! Tosiaan Artekilla on näitä valikoimissa, täytyypä käydä siellä hypistelemässä. Sopisi kyllä ihanasti terassillekin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *