Blogit
Coffee Table Diary

Äidille lahjaksi

Georg Jensen Cafu Coffee Table Diary

Iloista toukokuun alkua! Ihana vuodenaika meneillään – kevät on kauneimmilla ja kesä on tulossa nopeasti. Vapun vietimme ystäväperheiden kanssa hyvässä seurassa auringonpaisteesta ja herkuista nautiskellen. Toukokuun alku tarkoittaa myös sitä, että äitienpäiväkin on jo ovella! Äitienpäivää on lähes mahdoton ajatella ilman kukkia. Itsekin ilahdun suuresti saadessani kukkia ja mielelläni niitä myös annan omalle äidilleni. Jokainen äiti varmasti ilahtuu kukkakimpusta ja niiden antajan kauniista eleestä. Kukat on se helppo osuus, kun taas lahjan valinta voi olla hieman vaikeampi juttu, siispä laitan muutaman äitienpäivän lahjaidean jakoon.

Georg Jensen Cafu Coffee Table Diary

Mitä äidille lahjaksi? Vaikka yhdessä olo ja onnittelut ovatkin se tärkein juttu, niin aika moni haluaa muistaa äitiä myös mieluisalla lahjalla. Saattaa lahjan valinta aiheuttaa myös pään vaivaa, etenkin jos hankinta on jäänyt viime tippaan. Äiti joka tykkää kukista, arvostaa myös suurella todennäköisyydellä kauniita maljakkoja, joita ei mielestäni voi olla liikaa. Kauniin muotoiset maljakot kaunistavat kodin sisustustusta ja kestävät käytössä vuosikausia sekä muistuttavat lahjan antajasta arjessa ja juhlassa.

Mistä löytyy kauneimmat maljakot? Moni omista suosikeistani on tanskalaisen Georg Jensenin ajattomasta valikoimasta, jonka myyntipaikat löydät täältä. Uusin tulokas omaan kokoelmaani on upea Cafu-sarjan maljakko*. Kuin veistos jo itsessään ja todella näyttävä sisustuksen täydentäjä kokonsa puolesta hohtavan teräksisenä.

Georg Jensen Cafu Coffee Table Diary

Georg Jensenin uusimpiin tulokkaisiin kuuluva kohtuuhintainen Cafu-sarja sisältää monen kokoisia maljakkoja, kulhoja ja kynttilänjalkoja eri materiaaleista. Löytyy myös upeaa lähes mustan sinistä lasia ja trendikästä kultaa. Ne näyttävät upeilta myös keskenään yhdisteltyinä, kuten sarjan kynttilänjalkani* yhdessä M-kokoisen maljakon kanssa. Tällaisista kotia kaunistavista lahjoista moni äiti varmasti ilahtuisi, itse ainakin!

Kevään ja äitienpäivän kunniaksi maljakkoni täyttyi hempeällä sekakimpulla, joka on juuri täydellisen rento, raikas ja hento omaan makuuni. Kaunista viikkoa teille!

*Saatu blogin kautta

Mother’s day is almost here. Flowers are a must when it comes to pampering mothers on their special day. In case you are still looking for some nice present, here’s one beautiful gift idea – Georg Jensen’s breath taking Cafu-vase in stainless steel. Ageless design vases make such beautiful gifts since they are used in everyday life and bring back memories of the loved one, who gave the present. I love how my vase looks when filled with a fresh and natural bouquet of flowers. So pretty!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *