Blogit
Coffee Table Diary

Joulutunnelmaan virittäytymässä

kubus4-by-lassen-brass-messinki-blogi

Joulu on alkunut hiipimään ajatuksiini aivan viime päivinä. Silti huomaan kaihtavani vielä jouluisia kukkia, saati havuja tai kuusia. Puolestaan jo pidemmän aikaa kestänyt ihastus eukalyptukseen ei tunnu katoavan. Etenkään tuohon marjaiseen versioon, jota ostin pari suurta oksaa ja jaoin maljakkoihin ympäri kotia ilmettä raikastamaan. Yksinkertaisen kaunista!

kubus4-by-lassen-brass-messinki-blogi

Niin ikään joulutunnelmaan virittäytymistä on edesauttanut uusi kynttelikkömme, ikoninen By Lassenilta saatu Kubus. Kyntteliköt liittyvät mielestäni vahvasti joulunaikaan ja sellainen meiltä olikin ihan puuttunut. Vuonna 1962 suunnitellun, mutta vasta 2008 tuotantoon otetun Kubuksen linjakas muoto toimii hyvin sisustuksen selkeyttäjänä. Ihastusta herättää myös kynttelikön käsittelemättömällä messingillä päällystetty pinta. Se on tyylikkään karhea ja vähän erilainen kuin kultaisemmalta (ja raskaammalta) näyttävä yleisempi kiillotettu messinki. Olin jo kallistunut kiillotetun nikkelin puolelle, mutta kohtalo päätti toisin. Hyvä niin, sillä tuo sävy on kotiimme ja jouluun juuri sopiva.

joulukirja-blogi

Todellinen innostus lähestyvää joulua kohtaan heräsi oikestaan eilisaamuna, sateisesta säästä huolimatta. Pääsin nimittäin ilokseni juhlistamaan suosikkivalokuvaajani Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen tekemää uutta kuvankaunista Joulukirjaa Cozy Publishingin tunnelmallisiin tiloihin. Kynttilöiden loisteessa rupatellessa ja kirjasta löytyviä hyväätekeviä ruokia nautiskellen, ei olisi aamu voinut ihanammin alkaa. Tuosta upeasta kirjasta tulossa lisää vielä enemmänkin juttua ja ehkä pieni yllätyskin, eli kannattaa pysyä kuulolla lähiviikkoina!

Millaisia ajatuksia lähestyvä joulu teissä herättää?

Christmas thoughts are starting to wake in my mind. By Lassen’s iconic Kubus 4 -chandelier (gifted) in brass brought instantly a little bit of winter and christmas feel into our home. I do not feel like buying real Christmas flowers yet, eucalyptus branches do just fine for the time being. 

Kommentit (11)

  1. Coffee Table Diary 2016 Parhaat sisustushankinnat kotiin

    […] vielä mainittakoon itämaisen maton kokeilun jälkeen ruokailutilaan kotiutunut IKEA Lohals-matto, joka on tosi mieluinen yksilö tuomaan kodikkuutta huoneeseen. Tämäkin tila tuntuu nyt […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *