Blogit
Coffee Table Diary

Koti-spa

Spa blogi-5 Spa blogi-7

Spa blogi-10Spring clean blogi-2Spa blogi-9

Kotimme kivoimpiin tiloihin kuuluva spa- ja saunaosasto oli muuttunut vaivihkaa kuraeteiseksi ja välivarastoksi, kunnes kevätsiivous palautti sen ansaitsemaansa arvoon takaisin. Piti vähän valokuvatakin ihan vain, kun se oli taas mahdollista. Ja samalla myös muistutukseksi itselle siitä, kuinka mukavaa olisi pitää tämä tila aina juuri tällaisessa kunnossa. Tyhjänä turhasta tavarasta, seesteisenä, siistinä ja avarana. Rauhan, kauneuden ja rentoutumisen tyyssijana, missä silmä lepää.

Ohessa myös hieman uusia kuvakulmia, sillä sain testattavaksi uuden linssin, joka mahdollisti hieman laajemmat kuvakulmat kuin aiemmin kotikierroksella. Valo tulvi kuvaushetkellä eteläikkunoista, mikä  mahdollisti myös mustan saunan kuvauksen luonnonvalossa ja tekee tilasta muutenkin ihanan valoisan.

Taidankin seuraavaksi laittaa saunan lämpeämään, sillä en tiedä mukavampaa tapa rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Olen ehdottomasti enemmän sauna kuin kylpyihminen, vaikka kylpyammekin tilasta löytyy. Rentoutumista ennen ohjelmassa tälle illalle on pakkailua ja asioiden hoitamista Milanon matkan jo häämöttäessä!

Our home spa after a spring clean, fresh and clutter free. Just the way I would like to keep it.

Kommentit (6)

 1. JohannaL

  Vau, mikä spa!

  • coffeetablediary

   Kiitos Johanna! 🙂 Kyllä tuolla mielellään kylpee. Keväistä viikkoa sinulle!

 2. Tiina

  Tämä kylpyhuone-spa on kyllä niin perfecto teillä, ei voi kuin ihastella, ai että! 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon Tiina kauniista sanoistasi! 🙂

 3. Leila

  Ihana Itsellä valinnan vaikeus wc:hen…vaaleanharmaa seinälaatta vai kokonaan valkoinen wc… Valinnanvaikeus, eikä kokemusta valkoisista laatoista.

  • coffeetablediary

   Hei Leila! Kumpikin on klassinen valinta, valkoinen toki vielä klassisempi ja itse olen tykännyt siitä yläkerran kylpyhuoneessa, sekä pikkuvessassa. Laatoitustyylillä ja muilla yksityiskohdilla voi tuoda särmää vaikka, sekä valaistuksen avulla tuoda pehmeyttä. Tsemppiä valintaan ja remppaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *