Blogit
Coffee Table Diary

Kookospalmu ja ripaus vihreää

Idkuva kookospalmu olohuone sisustus coffee table diary

Syksyn edetessä olen alkanut kaipaamaan vihreää. Koska lyyraviikunamme ei näytä elonmerkkejä uusien lehtien suhteen, suuntasin kohti lähikukkakauppaani. Sieltä löytyikin kaunis yksilö, joka paljastui kookospalmuksi. Kookoksen ystävänä ihastuin tuohon pinnalla olevaan kookospähkinään ja kauniisiin sulkamaisiin lehtiin. Palmun kotiuduttua lueskelin netistä hoito-ohjeita, joista kävi ilmi lajin olevan vaativahko huonekasvi. Siispä olen päättänyt koittaa muistaa nauttia siitä niin kauan kun se pysyy elinvoimaisena! Ehkä myös ymmärrän arvostaa ja huomioida sitä paremmin kun tiedän sen kauneuden olevan herkästi katoavaa.

kookospalmu vihreä sametti tyyny olohuone sisustus coffee table diary

Palmun inspiroimana päätin lisätä vihreää väriä olohuoneeseen samettisen tyynyn (H&M Home) kera, joka sopii hyvin Ikean pellavanvärisen Sinnerlig-tyynyn kaveriksi. Vihreä onkin tänä syksynä vahvasti pinnalla sisustusmaailmassa, kuten myös sametti materiaalina. Ihan kivan eloisalta tuo vihreä väri näyttää mielestäni, vaikka hieman sitä alkuun vierastinkin. Sohvapöydällä on sekalainen joukko kirjoja ja lehtiä pinoissa, mikä tuo rentoa fiilistä tilaan. Rakastan kirjoja ja lehtiä, ne jos mitkä tekevät minusta kodin. Ne ovatkin ehkä se rakkain ja tärkein osa kodin irtaimistoa. Jatkuvasti myös tutkiskelen tarjontaa, odotan uutuuksia ja haaveilen täydennyksistä kokoelmaani.

kookospalmu vihreä sametti tyyny olohuone sisustus coffee table diary

Innostaako vihreä väri ruudun siellä puolen? Onko teillä kokemuksia kookospalmun hoidosta tai kenties vinkkejä sen hoitoon?

Niin ja oikein mukavaa Halloween-viikonloppua! Minun viikonloppu kuluu jännissä merkeissä kun pääsen osallistumaan ihka ensimmäistä kertaa blogibileisiin ja Indiedays Blog Awards 2015 -gaalaan. Ihan uutta ja mielenkiintoista!

I just got a coconut palm to our home. It brings liveliness and nice tropical vibes to the living room. Unfortunately I read it is not the easiest house plant. So better enjoy it while it stays alive!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *