Blogit
Coffee Table Diary

Kodin lempinäkymä

Coffee Table Diary Farrow Ball Dead Salmon makuuhuone Akari-valaisin

Lempparinäkymiä luvassa! Valkoisen Harmajan Suvi heitti minua nimittäin kivalla haasteella. Siinä toivottiin kuvattavaksi kodin sen hetkistä lempinäkymää. Alunperin haaste on Talosanomat-blogista. Kiitos vaan, tätä olikin hauska tehdä!

Makuuhuone on ollut jo jonkun aikaa lempihuoneeni. Ensiksi kuva makuuhuoneen oviaukolta vaatehuoneesta päin, joka on se kaikista mieluisin näkymä. Kuva onkin otettu aiemmasta postauksesta Makuuhuoneen uusi ilme. Vastapäätä on oviaukko kylpyhuoneeseen, mistä tämä samainen näkymä näkyy ja on kuvattu. Tämä näkymä on mielestäni jotenkin niin seesteinen. Tykkään kuinka nuo vaatehuoneen puuterisen roosahtavat seinät (Farrow Ball, Dead Salmon) luovat ikään kuin kehykset, joiden läpi makuuhuoneeseen astutaan. Toinen lempiasia tässä kuvassa on oviaukosta pilkottava Isamu Noguchin suunnittelema Vitran klassikko Akari-valaisin, joka on ihanan kodikas makuuhuoneen kattovalaisin. Sitten pari tuoreempaa kuvaa ja muuta lempinäkymää samaisesta huoneesta.

Makuuhuoneen valo on kaunein aamulla, koska ikkunat ovat itään päin. Auringon säteisiin heräily viikonloppuisin on niin parasta. Makuuhuoneen sisustus on aika simppeli, mutta tunnelma siellä on juuri oikeanlainen ja harmoninen. Tunnelma onkin se kaikken tärkein juttu tilassa mielestäni.

Oviaukosta huoneeseen astuessa huomio kiinnittyy kaapistoon ja sen edessä olevaan 50-luvun nojatuoliin. Meidän taapero on nyt keksinyt kiivetä tuoleille, ja onkin siinä vikkelä. Nytkin kun silmä vältti, niin hän oli jo tuolilla kurottelemassa ikkunalaudalle. Kaapiston messinkivetimet kiinnittävät joka kerta katseeni. Tykkään niistä kovasti ja pikku hiljaa käytön mukanaan tuoma patina näyttää niissä hyvältä. 

Muita lempinäkymiä makuuhuoneessa ovat puhtaat valkoiset pellavalakanat, sekä haalean vaaleanpunainen krysanteemi ja kristallilasi yöpöydällä. Jostain syystä kauniit kukat ja kasvit liittyvät vahvasti kodin lempinäkymiin. Tykkään myös yöpöytien (Muuto Stacked) vaaleasta saarnista ja modernista muotoilusta. Seuraavaksi ajattelin lukea tuon Steve Jobsin elämänkerran, joka on odottanut vuoroaan kirjahyllyssä jo pari vuotta.

Heitän haasteen tällä kertaa viikonlopun juhlissa tapaamilleni ihastuttaville blogisiskoille – Vilja / Muotoseikka ja Jutta / Muotopuoli, oli ilo tavata! Lisäksi haasteen saa Indiedays Blog Awards 2015 vuoden inspiroivimpien sisustusblogien 1. palkinnon voittanut Kaisa / No Home Wihout You -blogista. Ja paljon onnea vielä tätäkin kautta!
 A few of my favorite views in our home, again from the bedroom. I just love the atmosphere of this room so much.

Kommentit (8)

 1. Irina – White & Fresh

  Kauniita kuvia, kaunis koti ja kaunis blogi! Miellyttävä uusi tuttavuus. 🙂

  • coffeetablediary

   Hei Irina! Kiitos ilahduttavasta kommentistasi! Niin kiva kun löysit tänne ja tykkäät 🙂 Tervetuloa vaan lämpimästi lukemaan jatkossakin ja mukavaa viikkoa!

 2. Lyde

  Teillä on todella kaunista! Onnea vielä, oli mukava tavata lauantaina, ja löysin samalla tänne blogiisi 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Lyde! Oli tosi kiva tavata lauantaina niin hauskoissa merkeissä! Tulenkin vastavierailulle, kiva kun löysit jo tänne! 🙂

 3. Minna, Meidän Harmoniaa

  Kauniita kuvia <3

  • coffeetablediary

   Kiitos Minna! <3

 4. Essi / Esmeralda’s

  Kauniit ja rauhalliset lempinäkymät! Ihana tuo haalean roosa sävy! <3

  • coffeetablediary

   Kiitos Essi! 🙂 Tuo roosa on omakin lemppari sävy, eikä yhtään överi kun niin pienessä ja rajallisessa tilassa, jota ei koko ajan katsele.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *