Blogit
Coffee Table Diary

Odotettu kirja | The Kinfolk Home

Kinfolk Home book sisustuskirja kirja-arvostelu

Harva sisustuskirja on aiheuttanut niin paljoa hypetystä ennen ilmestymistään kuin juuri myyntiin tullut The Kinfolk Home. Kinfolk-lehden hidastahtisen elämäntyylin ja filosofian hengessä koteihin keskittyvä kirja on juuri niin hurmaava kuin osasi odottaa. Taitto ja ilme ovat selkeää tuttua Kinfolk-tyyliä, kodit ylellisen yksinkertaisia ja sielukkaan elämänmakuisia. Kuvat seesteisen kauniita olematta stailatun näköisiä. Yllätyin iloisesti kirjasta kokonaisuudessaan! Monta upeaa kotia viideltä eri mantereelta on mahdutettu kirjan kansien väliin.

idkuva Kinfolk Home review kirja arvostelu paras sisustuskirja 2015

Huomioni kiinnityi ensiselailulla kuvassa näkyvään Jenni Kaynen kauniiseen Kalifornian kotiin, josta kirjoittelin suuresti inspiroituneena aiemmin tässä postauksessa. Kirja paljastaa ihan uusia kuvakulmia ja yksityiskohtia tuosta hurmaavasta kodista. Skandinaavisen sisustuksen ystäville tiedoksi, että muuan kaunis tanskalainen ja ruotsalainen kotikin löytyy. Vaikka odotukseni olivat kovat, kirja lunasti ne kevyesti ja jopa ylitti ne. Jo nyt on selvä, että kirja tarjoaa itselleni paljon inspiraatiota sisustamiseen ja valokuvaukseen vielä pitkäksi aikaa.

Kinfolk Home book review sisustuskirja kirja-arvostelu

Kirja ei ratsasta sisustustrendeillä tai herätä shoppailuhaluja, vaan keskittyy ajattomasti ja kerroksellisesti elämän muokkaamiin rennosti sisustettuihin koteihin. Näissä kodeissa aitoja materiaaleja, esineiden mukanaan kuljettamia tarinoita ja hyvää muotoilua arvostetaan selvästi. Monen sisustuskirjan jäädessä pinnallisiksi ohjeiksi kuinka yhdistellä värejä ja elementtejä keskenään, tai sekalaiseksi kokoelmaksi kauniita kuvia, The Kinfolk Home sukeltaa pintaa syvemmälle. Se tarjoaa lukijalle herkullisen silmänruoan lisäksi kodikasta sielunruokaa.

Parasta kirjassa on se, että se saa elämän hidastamisen sekä oman arvomaailman pohdiskelun ja heijastamisen kodin ratkaisuihin tuntumaan asioilta, joihin haluaa itsekin aidosti panostaa enemmän. Suosittelen!

I just received my copy of The Kinfolk Home. It is a truly beautiful book featuring homes across five continents focusing on the concept of slow living. Even though my expectations were very high, they were exceeded. The book provides food for the eyes and the soul, ideas for interior decoration while keeping things real and simple. The book makes one think what really matters in life, which is also something that should also be reflected in our homes and the way we live. Just like it promises.

Kommentit (4)

 1. Idis & Interiööri

  Kaunis kirja! Omani kolahtaa postilaatikkoon varmaan pian, jee 🙂 Olen jo viikkoja odotellut sen tuloa.

  • coffeetablediary

   Todella kaunis! Toivottavasti saat pian omasi! 🙂 Odotin itsekin kuumeisesti kirjan saapumista ja aika nopeasti viikossa sain tilauksesta Adlibrikseltä. Ihan ongelmitta se ei sujunut kuitenkaan, koska ensimmäisestä tilauksestani tuli tieto, että kirja on loppu ja tilaus peruttu. Onneksi kokeilin heti uudestaan onneani ja kirja olikan taas yllättäen saatavilla!

 2. Marika

  Voi tää kirja täytyy kyllä lukaista 🙂

  • coffeetablediary

   Suosittelen lämpimästi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *