Blogit
Coffee Table Diary

Kevätsiivous

Coffee Table Diary

Meillä kotona oli tänään kevätsiivous ja kyllä nyt kelpaa aloittaa uusi viikko putipuhtaassa kodissa. Harva asia saa minut niin huippufiiliksiin kuin viimeisen päälle siivottu koti. Puhdas koti, kirkkaammat ajatukset ja kevyempi mieli – niin se vaan on. Raikasta sisäilmaa on mukava hengittää, valo siivilöityy kauniimmin puhtaiden ikkunaruutujen läpi ja jynssätty parketti jalkojen alla tuntuu, no, jotenkin jännällä tavalla erilaiselta. Meditatiivista suorastaan kääriä hihat ja antaa pölykoirille kyytiä!

Coffee Table Diary

Kaikista parhain palkinto on onneksi vielä edessä. Se kun saa pujahtaa päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin. Sellainen olo, että nyt olen valmis kevääseen ja sen mukanaan tuomiin tuuliin. Tervetuloa vaan!

Sain samalla napattua kuvia myös koti spastamme, pitkästä aikaa ja vähän eri kulmista kuin aiemmin, joten kylppärijuttua luvassa lähipäivinä. Lisäksi ajattelin jakaa kuvia yhdestä erityisen inspiroivasta kodista, jonka sain viime viikolla stailata. Pysykäähän siis linjoilla ja oikein mukavaa viikon alkua!

Spring clean, check!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *