Blogit
Coffee Table Diary

Keväistä inspiraatiota kotona

Coffee Table Diary Magnolias MyResidence Coffee Table Diary Magnolia MyResidence

Tervehdys! Kevään merkkejä on mielestäni selvästi ilmassa. Juuri ihastelin luonnonvalon määrää ja kohta on maaliskuu. Mielessä on jo keväiset asiat eikä talvi enää jaksa innostaa. Olen ollut melko kiireinen koko kuun, enkä ole ehtinyt bloggailla niin paljoa kuin olisin toivonut, minkä vuoksi täällä on ollut normaalia hiljaisempaa. Syy on onneksi mitä parhain, olen nimittäin päässyt tekemään muutamia innostavia sisustusaiheisia töitä, joista kerron pian lisää täällä blogissakin! Lisäksi olen palannut osa-aikaisesti äitiyslomaani edeltävään päivätyöhöni, mikä myös verottaa sekä voimia, että mahdollisuuksia valokuvailla valoisaan aikaan ja ilman kuviahan ei blogikaan päivity. Selitykset sikseen, tänään onneksi pääsin kuvailemaan, joten täällä ollaan taas!

Coffee Table Diary Magnolia MyResidence

Kuviin päätyi muutamia lempijuttuja just nyt. Pitihän minunkin saada ihania magnolioita maljakkoon ja blogiinkin kuvattua, kun niitä taas saa. Niissä on jotain taianomaisen kaunista, herkkä kukka karussa oksassa. Kerrassaan upeita! Sisustusinspiraatiota puolestaan löytyy MyResidence Bookazinesta, jonka taannoiselta Tukholman reissulta kotiutin. Tämä kirjan ja lehden välimuoto on painettu paksulle paperille ja pitää sisällään juttuja Residence-lehdestä englanninkielisine teksteineen. Todella inspiroivia kuvia ja koteja, osan ollessa toki entuudestaan jo tuttuja. Suosittelen tsekkaamaan!

Coffee Table Diary Magnolia MyResidence

Lemppareihin kuuluu edelleen ne paljon hehkuttamani pastelliset sävyt, nyt myös kynsissä Lumene Gel Effect-kynsilakan* juuri oikeanlaisten sävyjen kera. Pastellit näyttävät raikkailta silmääni yhdistettynä mustaan ja valkoiseen sekä eri metalleihin. Keväisten tuoksujen ykkönen puolestaan on tuo Byredon Fleur Fantome, jota raikkaampaa tuoksukynttilää saa hakea. Georg Jensenin Ilse-maljakko inspiroi aina vaan ja on tyhjänäkin vaikuttava näky. Täällä blogissa seuraavaksi luvassa juttua viimeisimmästä huutokauppalöydöstäni (vinkki: William Morris), jota myös onnistuin valokuvaamaan tänään.

Mitä teidän viikkoon kuuluu?

Right now I can’t get enough of the amazing magnolias on my kitchen tables. So beautiful! Recommendation also for the MyResidence-bookazine combining really inspirational interiors and homes as a collection from the Residence-magazine.

*Saatu blogin kautta

Kommentit (5)

 1. Olohuoneen uusi vanha järjestys – Meillä Kotona -blogit

  […] saattoivat viime postauksesta jo nähdä sen. Kuvien taustalla näkynyt olohuone näyttää tauon jälkeen tutulta. Vuoden alussa […]

 2. Laurs

  Hei, osaatko sanoa mistä tuon Tukholmasta voi ostaa itselleen, siis mistä kaupoista?

  • coffeetablediary

   Hei Laura! Ostin omani kioskilta (Pressbyrån) eli noissa muissakin varmaan myydään. 🙂

  • Laurs

   Kiitti :)! Ja piti vielä sanomani että löysin blogisi tällä viikolla ja on aivan ihana! Sisustusjutut on just eikä melkein minun makuun :)!

  • coffeetablediary

   Voi kun ihana kuulla! Kiitos Laurs! 🙂 Tosi mukava saada lukijaksi samanhenkinen sisustaja, tervetuloa jatkossakin siis blogini pariin! Ja toivottavasti saat käsiisi tuon bookazinen myös!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *