Blogit
Coffee Table Diary

Kesälomalla garderobissa

Flower pants Terhi Polkki shoes-3Flower pants Terhi Polkki shoes-2

Se olisi kesäloma sitten! Jonkinlaista rentoutumista lienee jo tapahtunut, kun olen alkanut janoamaan lisää värejä. Arkiminäni kun usein pukeutuu harmaamman skaalan mukaan. Värin janoa lievitin ostamalla todelliset kesäkengät, ihanat Fringe-sandaalit Terhi Pölkiltä. Olin nähnyt kengät kuvissa jo aiemmin ja iloisena yllätyksenä löysin ne alesta. Täydelliset niin punaisen sävyn kuin mallinsa puolesta!

Kesäloman vaatetukseen kuuluvat niin ikään valkoiset liehuvat ja pellavaiset hepenet, sekä uudet rennot kukkahousut. Korikassia en tällä hetkellä omista, mutta sellainen menisi täydellisesti tämän asun kera.

Loma asu-1

Väreistä punaisen ja roosan lisäksi myös keltainen innostaa minua juuri nyt – okran, sinapin ja curryn sävyissä etenkin. Myös syvä metsänvihreä ihastuttaa.

Tiedä, miten värikkääksi pukeutujaksi ja sisustajaksi olen muuttumassa loman edetessä tällä menolla!

Mitkä ovat teidän suosikkivärejä juuri nyt?

Staples of my summer 2017 wardrobe are Fringe sandals from Terhi Pölkki, white linen pieces and my new Zara flower pants. Love these colors!

Kommentit (2)

 1. Villis

  Tooosi kauniit kengät ja koko asu, näyttäisitpä joskus kuinka ihanat ne ovat päälläsi! Kummasti nuo värit hiipivät kesällä vaatteisiin ja asusteisiin, se vaan jotenkin kuuluu tähän värikkääseen vuodenaikaan. Olen hyvin väritön pukeutuja talven tullen, mutta siis kesällä ”uskallan” kokeilla värejä. Hyvin hailun, vaaleanpunainen käsilaukku (Longchamp) oli minulta iso uskallus tälle kesälle, mutta olen kiintynyt siihen kovasti , ei ollut turha ostos. Yllättävän hyvin se sopii useampaan väriin, mustasta ja tummansinisestä puhumattakaan, jotka ovat lemppareitani:) Mukavia hellepäiviä sinulle!

  • coffeetablediary

   Kiitos kaunis Villis! Vuodenajalla on varmasti vaikutusta näihin asioihin. Pystyn myös samaistumaan tuohon, että vaaleanpunainen käsilaukku tuntuu rohkealta. En todellakaan aina ole erityisen rohkea pukeutuja. Ehkä joskus uskallan laittaa jonkun asukuvankin tänne!

   Ihanalta kuulostaa tuo uusi herkullinen laukkusi ja yhdistelmä tummansiniseen etenkin! Ihania kesäpäiviä sinulle myös ja toivottavasti saamme lisää aurinkopäiviä loppukesää kohden!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *